שר הטבעות 2- הפס קול

Idioteque

New member
שר הטבעות 2- הפס קול

אתמול ראיתי את הסרט הזה, הוא ממש הדהים אותי. מה שממש שמתי לב, זה שבחלק מהקטעים המותחים, הפס קול פשוט משתתק! נשארים רק הסאונד אפקטס (אוהווו.... אני נמס מהם) וזה נותן אווירה פחות קיטשית, יותר פסיכדלית, עמוקה ומפחידה. מי שעוד לא ראה את הסרט הזה שירוץ לראות. זה סרט ממש מרשים! עוד משהו- הרי מורדור נראים כמו העטיפה של קיד איי לאספנים!!! ממש! NP-Blur Charmless man וואו אני מטושטש היום!

electricGirl

New member
כמה שאני חובבת סרטים שכאלה

הסרט ממש לא הרשים אותי. הצעה שלי- מי שבאמת רוצה להנות מהסרט, אל תקראו תספר!! יש הבדל גדול כך מסתבר בין סרט הוליוודי לקלאסיקת פנטסייה. כמה שאמרו לי לא לצפות שזה יהיה כמו בספר, לא עזר והסרט לא הזיז לי הרבה למרות שנהניתי, אבל לא יותר מזה.

אילנדיל

New member
סליחה ../images/Emo35.gif ../images/Emo2.gif

לא לקרוא את הספר
אחחח אין לי מה להגיד.. רק דבר אחד - הסרט הוא כלוםםם לעומת הספר

Idioteque

New member
שניה....

אני עוד לא קראתי את הספר, אבל יש כאן דילמה קטנה: הסרט היה טוב, אבל זה ברור שהייתי מתאכזב ממנו אם הייתי קורא את הספר (אין כמעט סרטים שיותר טובים מהספרים שלהם). אני אישית הייתי מוכן להישאר עוד שעתיים בקולנוע(לפי מה שהבנתי הוא נקטע באמצע), וקשה לי להבין את אלה שהשתעממו שם. הבעיה היא כשמנסים להכניס תכנים עמוקים, וזה די קשה בסרט שיש בו כזאת השקעה ויזואלית שבכל מקרה הקהל קצת מאבד את העניין בעלילה, אם הוא בכלל ער. עוד בעיה היא להשאיר קהל שלא הכי משוגע על מעשיות מעולם הפנטזיה מרותק לכסא במשך 5-6 שעות, ואני בספק עם גם כזה זמן היה מעביר את הספר כמו שצריך. השורה התחתונה- הסרט טוב. אבל הוא כלום לעומת הספר, אז כל קוראי טולקין יצאו מהסרט עם תחושת אכזבה עמוקה. מצד שני הסרט קליל (יחסית), והספר מאוד פילוסופי וכבד. ניראה לי שסדרת טלויזיה הייתה מתאימה כאן יותר, כפי שעשו לסידרה של ממלכת נרניה (ערוץ 1, לפני הרבה שנים...?) אם כי סידרה לא גורפת מיליונים כמו סרט. נו טוף, we will see it in the next life

למעלה