שר הטבעות...

LaLyBeLL

New member
שר הטבעות...

מאוד מציקה לי העובדה שעברתי על השאלון הזה שהיה ועל התשובות של רוב הבנות, ורובכן אם לא כולכן הכי אוהבות את שודדי הקאריבים האם יש כאן עוד אחת מסכנה חוץ ממני שמעדיפה את שר הטבעות?

SmallVille Girl

New member
אני לא מעדיפה אף פעם יותר מאשר השני

חוץ מזה שניהם סרטים שונים ... לפי דעתי גם צריכים לאהוב אותם שונה לא ?

LaLyBeLL

New member
כן אבל...

שר הטבעות זה סיפור מדהים שהפכו לסרט שמכניס אותך לעולם אחר שזה פשוט מרגש לראות ויש בו הכל שודדי הקאריבים זה סרט מצחיק ונחמד וג'וני דפ משחק בו מדהים וזהו חח.. טוף לא להרוג אותי, אבל זו דעתי

Principessa 17

New member
אני!

שר הטבעות יותר מכניס אותך לאשליה כאילו זה באמת קרה ולא ממוצא.. אם את מבינה למה אני מתכוונת... שודדי הקאריבים היה נחמד...אבל אין על שר הטבעות.

LaLyBeLL

New member
בדיוקקק

שר הטבעות זה פשוט.. אין לי מילים לתאר את זה חח אני כל כך נכנסתי לסיפור ואני נהנית מכל רגע! עלה לי רעיון לכתוב בכניסה לחדר שלי "Welcome to Middle Earth!" כדאי לי? חח

Principessa 17

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אם אני ארשום את זה בכניסה לחדר שלי- יאשפזו אותי! חחחח

Galadriel 3000

New member
פחח...

כן, גם אני מעדיפה את שרה"ט... הוא מדהים! ויש לו ספר! והוא מקורי! ואחלה! וכל מה שרשמו פה עליו נכון! (ואגב, אני רשמתי (למרות שזה לא כ"כ בולט) ava nuhta serenia (do not disturb באלפית) בכתב טגוואר (אלפי)... עד עכשיו אף אחד לא שם לב לזה. זה נראה כמו סתם פתק זבלי על הדלת.)

LaLyBeLL

New member
חחחחח רעיון מגניב ../images/Emo8.gif

טוף אני אכתוב WELCOME TO MIDDLE EARTH אני פשוט חייבת חח אמרתי לאח שלי והוא אמר שהוא יכתוב על הדלת WELCOME TO MORDOR חחחחחח

LaMbChOpS

New member
אני מעדיפה את שר הטבעות על כל סרט!

מחזקת אותך אחותי!!! בתור אחת שקראה את הספר...(קראת?) אני חייבת לציין שהסרט הוא הרבה יותר מסתם כמה אנשים יפים שאני חולמת עליהם בלילה!!! רציני סרטים אדירים. (הא!! אני מאאגניבה! לא אמרתי דוגרי! או ראסמי! חה!)

LaLyBeLL

New member
תודה לכולם שהסכימו! חח

כל מעריצי שר הטבעות... צרו קשר MSN: [email protected] כי תמיד אני מתה לדבר עם אנשים על שר הטבעות ואין לי עם מי כי גם הפורום של שר הטבעות בו אני נמצאת סגור עד ה1 לנובמבר
קראתי חלקים מהספרים שזה הרבה בשבילי.. זה נשמע מגוחך אבל אני פשוט לא אבל ממש לא מסוגלת לקרוא ספרים.. ככה אני

מרי בל

New member
אהמ

לדעתי שני הסרטים יפים
אבל הקטע הוא ששר הטבעות זה סרט יותר כבד זה סרט שלא תמיד מבינים הכל ושודדי הקאריביים הוא יותר קליל ויותר הומוריסטי....... אז מין הסתם שהרוב יואהבו אותו... כי האמת (ולצערי אני מודה בזה) בפעם הראשונה שראיתי שר הטבעות אחוות הטבעת (זה היה בבית במחשב) נרדמתי

מרי בל

New member
אז זהו

שקראתי וסיימתי את שלושתם וברור שעכשיו אני לא נרדמת בסרטים...... פשוט הפוינט שלי זה שהעלילה יותר כבדה משודדי הקאריביים

פרפר15

New member
אימ'לה שר הטבעות הוא הסרט הכי מדהים

בעולם הוא מקום ראישון שלי כבר מאחוות הטבעת רק חבל שהורידו מלאאאאאאאאא דברים מהספרים כמו את טום בו.....(שחכתי את השם משפחה שלו ) שודדי הקארביים הוא סרט מדהים אבל לא הסרט הכי יפה של ג'וני לג'וני יש סרטים פי 100000000000000 יותר יפים יש לו סרטים

למעלה