ששון, לך ת'ביא חלב
- העידכון!

בהביבו

New member
ששון, לך ת'ביא חלב ../images/Emo42.gif - העידכון!

בונזור מיסיי בונזור מאדאם - הנה לכם עוד עידכון מבית היוצר, סמי תעשיות ניילון.
מוקי
בלה בלה בלה... מוקי אכן חי וקיים, לא יודע מה איתכם אבל אני בזמן האחרון לא שומע על דברים חדשים. לוח הופעות עדכני ייעלה עוד כמה ימים לפורום..
מה עם הדיסק
- טוב אז אין לי ממש מושג, רק שאני יודע שלפי הטיכנונים הראשוניים בפסח, הוא היה אמור לצאת. בינתיים לא ניראה באופק, נחכה ונראה... איירווחחחח
אז השבו ניתקלתי במישהו דיי קשוח שהחליט שאני - לא מביא לכאן את מוקי. אנשים, אני אמרתי משהו, ואני אעשה הכל לקיים אותו. מיצטער באמת על כל אלו שמתייאשים שזה לוקח זמן, כי זה היה יכול לקחת פחות אם מישהו היה מוכן להיות נדיב, אבל אני אצטרך לעשות את זה כל הדרך לבד, ולכן זה ייקח טיפה זמן! לא לדאוג, ובלי לחץ אנשימים...
סנוקר! אההההה, סקר...
טוף אז... הסקר הוחלף למשהו ססגוני לכבוד פסח אשר יבוא אליינו לטובה.. לכו - תקראו - תצביעו...
גולש\ת השבוע
נוו, חיכתם כבר הרבה זמן מהה? הרבה זמן לא ראיתם מיהו ה...גולש\ת של השבוע.. או. קיי, שימו
: גולש השבוע הוא אחד שדיי קישקש לנו, אבל ללא ספק הראה את עצמו הרבה בפורום השבוע! בטח אחריי שאני אבחר אותו יהיו לו איזה הערות על הבחירה, או.. "נוו בן תמחק את העידכון ... " אבל מה לעשות - חביבי - אתה גולש השבוע! גולש השבוע שלנו הוא:
choul
ברכות מר חבר עופרי...
יש עם מי לדבר
גולשים יקרים, גולשות יקרות, כמו שכבר הודעתי בפורום - המייל שלי הוחלף! אם יש לכם איזושהי תלונה, בקשה, הערה, הצעה, או אפילו סתם לדבר איתי יש לאן לפנות. שילחו לי מייל, ותאמינו לי שעוד לפניי שתספיקו לצאת מהתיבת מייל שלכם, כבר תקבלו תשובה חזרה אצלכם. הכתובת שלי היא: [email protected] פנו אליי כל זמן שרק תרצו!
מי רוצה להיות אדום
כמו שהזכרתי ואמרתי בפורום, בימים אלה אני מחפש את הגולש או הגולשת שהכי יתאימו להיות החבר המומחה של הפורום. מה שאומר להיות צבוע באדום, הרבה כבוד, ואני מדבר על אנשים שלא יכירו, וייכנסו לפורום וייראו אתכם. אני בהמשך אודיע לכם על הנושא.
בקרוב - פסח !!!
. אז כן, בקרוב פסח, והייתה הצעה בפורום לקיים מפגש בחופשה של כל הפורום. אתם מוזמנים להציע כבר מעכשיו רעיונות, שעה ומקום למפגש, ואנחנו כבר נתכנן את הכל! שימו
: אין הרבה זמן. אז ממש כדאי להתחיל לפעול...
הנה בא לו לסיומו העידכונון של השבוע... שיהיה לכולם שבוע שקט, נפלא ורגוע. אם אתם צריכים אותי: לכל בקשה או בעייה - המייל שלי: [email protected] מסנג'ר: [email protected] איי. סי. קיו : 168907151 מסר אישי : ;בהביבו שבוע שקט לכולם, אבל שיהיה המון רעש מבפנים.. [ יום שלישי חופש
פ-ס-ח!]
להית' להית' לכם...

slim_girl

New member
לגבי הדיסק....

מצטערת שאני זו שצריכה לנפץ אשליות - אבל... לצערנו, שהייתה את ההופעה של מוקי בכפר סבא שאלתי אותו אם הדיסק יצא בפסח... הוא אמר: בפסח לא... המשך המשפט היה לדעתי - בקיץ הגדול - אבל מכוון שאינני זוכרת טוב - אני לא רוצה להגיד סתם. רק המסקנה: בפסח לא יצא הדיסק :( Slim.

slim_girl

New member
סורי ../images/Emo9.gif

תמיד קורה לי... בכל מקרה רק בשביל לתת איזשהוא כיוון שהוא רחוק לצערנו - החופש הגדול... :( שוב סליחה! Slim.

בהביבו

New member
סורי? אין על מה להיצטער.. רק אמרתי.

אל תביני לא נכון. אבל סבבבבה שאמרת..

בהביבו

New member
וקשע. אתה החלפת את סיוון ...

כחברת הפורום. (דרך אגב צ'ול, אחלה תמונה יש לך שם בכטיס האישי)

סיונול

New member
בקשר לפגישת פורום....

לדעתי עזריאלי זה המקום האידיאלי... כאילו אפשר להגיע אליו מכל מקום באוטובוס או רכבת לחיפאים שביננו :) מה אתם אומרים? ובקשר לתאריכים אז נעשה הצבעה... כי אין מצב שכולם יוכלו להגיע באותו יום.. אבל ננסה שכמה שיותר

../images/Emo41.gifאחלה של מקום../images/Emo41.gif

באמת מקום אידאלי. אוכל
, בגדים, בלגנים! אני חושבת שבשעה 6 זה יהיה טוב. מה אתם אומרים?

סיונול

New member
נו.. אפשר להגיע לעזריאלי מכל מקום

בארץ... ומחיפה זה בכלל לא בעיה פשוט לוקחים רכבת...

סיונול

New member
רילקס בובה, אז תבדוק מתי יש רכבות

לתל אביב וחזרה ונקבע לפי זה .. סבבה? אבל על איזה תאריך אנחנו מדברים?....

סיונול

New member
אאני לא יכולה ב14... אני לא כאן..

מה אם ה 8/9/10 אחרי הצהריים נגיד ב 5?...

בהביבו

New member
לא! אני חושב שכדאי בתחילת שבוע...

הראשון לחופש. כמו כן תחשבו רגע, לא כדאי לעשות את זה בשעות יותר מוקדמות מ - 5, 4, 3? ואני לא מדבר איתכם על שש בבוקר.. אני מדבר על משהו כמו 12 - 1 - 2 .. ?

סיונול

New member
אבל בוקר זה חרא... אחרי הצהריים הכי

טוב לדעתי.. אבל יאללה תתחילו לרשום מי בא ולהזיז דברים.... יש למישהו בעיה עם 9.4 נגיד ב4/5?..

למעלה