שששאאאלום לכם..

אגם גם

New member
שששאאאלום לכם..

שאלה (שכבר שאלתי כאן בצורה זו או אחרת, אבל אחדד אותה): אני יודעת שקין סיימו את סיבוב ההופעות שלהם כבר די מזמן. אבל!! אני גם יודעת שאומנים מסויימים, לפעמים מופיעים ככה בקטנה, בכל מיני בארים/מיני-מועדונים למיניהם, כל מיני הופעות קטנות ולא מתוקשרות מידי.. מה שנקרא secret gig. איך עולים על הדברים האלה? איך יודעים מראש? מספיק להרשם לnewsletter? או, אולי להצטרף למועדון המעריצים?.. בוער לי בעצמות לנסוע ולראות אותם מופיעים..
ואני לא ארגע עד שזה יקרה

Pure M

New member
ובכן,

הלהקה מתארגנת בתקופה זו לקראת היציאה של הדיסק השלישי, ואיתו הופעות. אני משער שתוכלי להגיע להופעות אז. ההערכות מדברות על יציאת הדיסק בסביבות ספטמבר, שזה ממש או-טו-טו (עוד חודשיים). לניוזלטר אפשר להצטרף באתר הרשמי: http://www.keanemusic.com . ואנחנו מתכננים מפגש פורומי בהופעה שלהם מתישהו בתקופה הקרובה, אז תוכלי להצטרף, אני חושב.

אגם גם

New member
אבל אבל..

אין לי סבלנות לחכות עד ספטמבר
חשבתי שאולי פה ושם הם מופיעים בקטנות עם החומר הישן.. תודה, בכל אופן!

אגם גם

New member
../images/Emo4.gif עצוב, עצוב..

וסבלנות היא לא הצד החזק שלי.. טוב.. נמתין. מניחה שאין לי ברירה

אוקיי אני יודעת שכבר ענו אבל אני רוצה לתת

בכל זאת תשובה יותר מובהקת, מנסיון
לי גם בהתחלה כל העניין עם ההופעות מי מופיע מתי לא היה ברור, ולא הבנתי בדיוק איך זה עובד... -אבל- אחרי נסיון שצברתי אני יכולה פחות או יותר להסביר מה מצפה לנו מקין בשבועות/חודשים הקרובים ואני מאוד מעודכנת במעלליהם ואם תהיה הופעה כלשהי אני ישר אכתוב את זה בפורום.. בכל אופן המצב כעת הוא כזה- עקרונית נכון לעכשיו אין הופעות לקין... לא רשמיות בכל אופן... הופעות על מנת לבדוק את החומרים החדשים יתחילו כנראה אחרי שהחבר'ה יחזרו מקליפורניה (הם אוטוטו טסים לשם לסיים הקלטות לאלבום). מכאן אפשר רק לשער- תמיד לפני הוצאת אלבום מוזיקאים בודקים כמה שירים מול קהל, לראות את הריאקציה. זה מתרחש בדרך כלל או תוך כדי הופעות בודדות פה ושם שהן עוד זכר למסע ההופעות הקודם (שאז הם פתאום מחליקים איזה שיר אחד או שניים שהם אומרים שהם עובדים עליו) - וזה לא קרה עד עכשיו, ואין יותר הופעות אז זה גם לא יקרה. או-- שהלהקה עושה כמה הופעות קטנות, לעתים בהפתעה, לעתים בהתראה קצרה מראש... לכן לפי דעתי יש שתי אופציות נכון לעכשיו- או שקין יפתיעו בכמה הופעות כאלה בקליפורניה תוך כדי סיום האלבום (שזה סביר מאוד לדעתי אבל קצת גם מאכזב כי אני לא אהיה שם
) ואז כשהם יחזרו ללונדון הם יעשו עוד כמה בלונדון, ויהיו אורחים בהפתעה בכל מיני הופעות של אנשים אחרים, או שהם יתחילו לעשות את כל הנ"ל רק אחרי שהם יחזרו ללונדון. בכל מקרה בקרוב זה יקרה, והאנשים הראשונים שיידעו על זה הם חברינו בפורום הרשמי, מה שאומר שבשניה שאני יודעת משהו משם אני מדווחת לכם אז גם אתם תהיו בין הראשונים
בקיצור, מקווה שעזרתי וסליחה על החפירה

למעלה