שששלום חדש פה...

שששלום חדש פה...

אני לא כ"כ חנון...אבל סתם מסקרן אותי מה יש פה....אני כבר מדמיין את התגובות שיכתבו על ההודעה הזאת "חנון בהכחשה" ,"מתיימר להיות קול" , "חי באשליות שהוא מקובל" או "תודה שאתה חנון גאה...כמונו" אבל האמת... נכון, אני לא מלך הכיתה...אבל מצד שני גם אי אפשר לקרא לי חנון...ות'אמת...לא משנה מה תכתבו עלי...זה לא ממש יזיז לי...תרגישו חופשיים לכתוב מה שבא לכם.... אני מאמין שאם מה שהולך פה לא יעניין אותי אז אני יעזוב תוך שבועיים בערך...אבל אם כן אני לא רואה את עצמי עוזב את הפורום בזמן הקרוב... אני שוב אומר...אני אומנם לא חנון...אבל יש לי הרבה דברים שנוגעים במה לכולם קוראים להם "חנונים" אני אוהב לקרא ספרים(במיוחד קומיקס) יש לי ציונים גבוהים אבל כאן נגמר הדימיון.... אני מצפה לתגובות....

limilu

New member
חמוד, ../images/Emo13.gif

האם תוכל להגדיר לי מהו חנון מבחינתך? כי לפורום הזה לא קוראים פורום "לא מקובלים". [אם כי, אני חושבת שבעבר כן היה פה פורום כזה. וגם פורום מקובלים. *בודקת* אללי, יכולתי להישבע שהיו קיימים פורום כאלה פעם.]

מתן4ל

New member
אתה מדמיין גרוע את התגובות...

אם תסתכל למטה איזה תגובות מקבלים תראה בערך: שרשור מיולי: פורומים חדשים בתפוז - הנהלה, שרשור מיוני: פורומים חדשים בתפוז - הנהלה, שרשור ממאי: פורומים חדשים בתפוז - הנהלה, קפה בחינם! - סתם מישו שנכנס לאתר וכו' ככה שלא תקבל תגובות כנראה... ובקשר ל"מהו חנון" היה כבר פעם שרשור (ארוך באופן מפתיע) על זה, אז אם כבר מישהוא יגיב לך לא יהיה לו כח לחזור על זה שוב.

limilu

New member
אולי זה טוגלן?

אפילו את זה אין לי כח לבדוק. היי, איפה הטאגליינס?!

מתן4ל

New member
אני עדיין גולש בעיצוב הישן...

החדש מעפן. בכל מקרה בחדש זה נמצע ב"עוד בפורום"-->"טאג ליינס". ולא מצאתי את זה שם... (ותיזהרי לא להירדם על המקלדת
)

limilu

New member
הוא באמת מעפן.

ובאמת לא נמצאה האבידה.

בקשר לשינה- אל דאגה. אתמול האינטרנט התקלקל באופן מסתורי ונאלצתי לישון בשעה נורמלית.

מתן4ל

New member
את כמו אוראקל...

לאחר 500 שנה שעשרות כפריים עניים שאלו בפורום את האורקל דנטארתורדנט הנטוש את השאלה הגדולה שלהם  ומעולם לא קיבלו תשובה,
סוף סוף קרה מקרה מופלא והפסל דיבר - דנטארתורדנט שמעה את השאלה של אחד הכפריים וענתה:"אתה אידיוט" וחזרה לשתוק לנצח בצורת הפסל הרגילה שלה.

ואתה אדון שוקו:
"האורקל אמר את דברו" - חזור הביתה ותכנס 7 חכמים במשך 7 שנים תמימיות  כדי להבין את עומק תשובתו של האורקל, בהצלחה.

תמונעית

New member
אוראקל או לא אורקאל

החנונים משמיעים קולם, שזה מרגש, כשלעצמו. אני חושבת שאף אחד לא יודע על מה חנונים מדברים. ספרים אולי?

לאו דווקא

לדעתי הם גם בקטע של קומיקס, טלויזיה וסתם שיחות פסיכודליות. אבל זה לא שונה מהרבה אנשים שלא מגדירים את עצמם כחנונים.

למעלה