שששלום...

j a c k i

New member
שששלום... ../images/Emo13.gif

יש לי שאלה טיפונת מוזרה ואני גם לא לגמרי בטוחה שהיא מתאימה לפה אבל, בכל אופן מאד הייתי שמחה אם הייתם יכולים לעזור לי. אני צריכה לדעת איזה מהכוכבים "הנחשבים" בהוליווד ובכלל למדו משחק או לא.. או.קיי? למשל אני יודעת שגווינית´ פאלטרו לא למדה גם ראסל קרואו ג´ני דפ לא למד גם כן אה, שרה מישל גלר. כוכבים שאני יודעת שכן, מל גיבסון, הארווי קייטל, ג´ין הקמן, ג´ק ניקולסון, טוב לא משנה בעצם אני צריכה את העזרה בכוכבים שאני לא יודעת כמו: ג´וליה רוברטס, רוברט דנירו, טום קרוז, ניקול קידמן, מריל סטריפ, מרלון ברנדו, אנדי גרסייה, שרון סטון, הלן האנט, טום הנקס, בן אפלק, דנזל וושינגטון, סנדרה בולוק,ראיין פילפה, אנג´לינה ג´ולי, טב אני יכולה עכשיו לכתוב עוד כמה דפים נחמדים אז אני אפסיק אם תוכלו לעזור לי גם אם אנשים שלא רשמתי זה יהיה נפלא באמת
יום טוב לכולם ותודה מראש

פיית

New member
תיקון

שרה מישל גלר כן למדה משחק היא למדה איפו שצילמו את הסדרה תהילה (אוו איך שקוראים לה)

מיצי007

New member
אוקיי אני אגיד ממי ששאלת

קודם כל בטח שזאת שאלה לפורום.בשביל שאלות כאלו הם קיימות. מי שלא למד משחק ממי ששאלת: מרלון ברנדו בן אפלק(ורואים את זה גם...) ג´ק ניקולסון רוברט דה נירו ואני לא יכולה לעזור לך עם עוד אנשים שלא רשמת כי זה כמו לבקש לפתור את שאלת היקום. יש כל כך הרבה שחקנים,תגידי מי ואני אשמח לעזור...

iKilledKenny

New member
אם אני לא טועה

כריסטיאן בייל לא למד משחק (תתקני אותי אם אני טועה מיצי) אומנם שחקן לא מוכר כמו שאלה שציינת אבל שחקן טוב!!

מיצי007

New member
נכון

כריסטיאן לא למד משחק. הוא פשוט משחק מאז שהוא היה ילד. וגם אדוארד נורטון לא למד משחק.

j a c k i

New member
ווי!

איזה יופי שעניתם לי! כן כריסטיאן בייל בהחלט מוערך אצלי לא ידעתי שהוא שיחק מגיל צעיר... אז רגע, מיצי כל האנשים שלא כתבת למדו באופן רשמי? וד"א ראיתי תוכנית על ג´ק ניקולסון ואמרו שם שהוא למד אצל איזשהו איש כמה זמן אני לא בטוחה כמה רציני זה היה אבל, בכל אופן נזכרתי בעוד כמה שחקנים שמעניינים אותי כמו: אדריאן ברודי, ברוס וויליס, שון פן, ניקולס קייג´, בראד פיט (נראה לי שהוא לא למד), ג´ולייט לואיס, וופי גולדברג, מג ראיין, הילארי סוונק, דמי מור, ג´ניפר אניסטון ובכלל כל חברי "חברים", הולי האנטר, דיאן קיטון, סוזן סרנדון, אומה ת´ורמן, אית´ן הוק, אדוארד פרולנג, רובין ווליאמס, קתיי בייטס, דסטין הופמן, שרליז ת´רון,ליבטיילר, ריבר פינקס (נראה לי שהוא לא למד), ווינונה ריידר, בילי בוב ת´ורנטון, אמילי ווטסון, ג´רמי אירונס, בילי קריסטל, דניאל דיי לואיס, ג´ון מלקוביץ´, ג´ון קויזק, מאט דיימון, כריסטיאן סלייטר, אנטוניו בנדרס, כריסטינה ריצ´י, איאן מקרגור, ג´וד לאו, קרי גרנט, קלינט איסטווד, ג´ארד ליטו, קלייר דיינס, קייט בלנשט, שרה ג´סיקה פרקר, טוב נראה לי שאני מתחילה להעמיס.. סליחה.. אם תוכלי לבדוק לי, שוב, תעלי לי חיוך מזה ענק על הפרצוף

מיצי007

New member
כן...

כריסטיאן שיחק מגיל מאוד צעיר,ככה 11 או 10. יש כתבה עליו במאמרים אם את מעוניינת בעוד מידע עליו. ג´ק ניקולסון לא למד משחק לפי מה שידוע לי. עכשיו בקשר לשאר,אני רושמת פה רק את מי שלא למד: בראד פיט דמי מור אדוארד פרולנג ריבר פיניקס ז"ל אמילי ווטסון מאט דיימון קרי גראנט ג´ארד ליטו אנטוניו בנדרס כל השאר למדו.
אני עפה לי בחזרה לעולם האדוארד שלי.

מיצי007

New member
תוספת...

כל האנשים שלא רשמתי הם למדו משחק בדרך אחת או אחרת,אולי לא באופן רישמי אבל ידוע לי שהם למדו.

מיצי007

New member
אני יודעת../images/Emo70.gif

אני מצטערת,אבל פשוט הבנאדם היה צריך להישאר בתחום הכתיבה. הוא לא בדיוק מוכשר במשחק ורואים את זה...אני לא רוצה לעורר פה רוחות אם אני מעזה לומר שהוא שחקן גרוע.

j a c k i

New member
תודה רבה ../images/Emo13.gif

באמת תודה. תגידי מאפה את יודעת את כל זה? יפה... עכשיו יש לי עוד שאלה אני מקווה שלא תשמע מטומטמת, אבל אני שואלת בתור שחקנית (בתקווה..) מה את לא מעריכה בבן אפלק, ז"א, ראיתי איתו הרבה סרטים והרבה פעמים אני מרגישה שהוא לא מחובר לדמות ולא לגמרי אמין, אבל מה לדעתך הופך שחקן לטוב או לא? יש לך או לכל אחד קריטריונים בתור צופים? (אני מצטערת מראש אל המוזריות, רק מנסה להביא אומנות איכותית לעולם..
) אז תגידו לי טוב?

מיצי007

New member
../images/Emo187.gif

אוקיי,קודם כל תודה על המחמאה. אני פשוט יודעת את כל הדברים האלו כי אני מאוד אוהבת שחקנים ושחקניות שהם טובים. אני אוהבת את העולם הזה. זאת אומרת לא את עולם הזוהר והגועל אלא את עולם המשחק. הוא מרתק אותי,כל האמנות הזאת מרתקת אותי. עכשיו בקשר לשאלתך אני רק יכולה לענות לך ממה שאת בעצמך רשמת-לטעמי,הוא לא שחקן. הוא יודע לשחק רק תפקיד אחד וזה את עצמו. אם תשימי לב,כל הדמויות שלו משחקות ונראות אותו הדבר.אז את בטח חושבת לעצמך,מה הוא לא יכול לעשות ניתוח פלסטי או משהו. אבל זה הקטע,ששחקן טוב יכול לשנות אפילו את הבעות פניו...ובן אפלק,כל דמות שראיתי אותו משחק אמרתי-וואלה הנה בן אפלק,לא אמרתי וואלה הנה ג´ו(נגיד שזאת הדמות שהוא משחק),דמות שגורמת לי להתחבר אליה או לפחות לראות אותה מספיק טוב כדי שאני אבין את "משמעות קיומה" בתוך הסרט המדובר. וגם קריטריון שיגרום לי להרגיש משהו כלפי הדמות-מילא אם זה שנאה,אהבה,חמלה,או סתם להגיד שהדמות מפגרת. אני יכולה להגיד לך שבתור צופה מהצד כל הדמויות של בן אפלק פשוט גרמו לי להרגיש שנאה כי אני שונאת את בן אפלק ואת סגנון המשחק שלו,לא כי הדמות שלו עצבנה אותי.כי זה פשוט בן אפלק,וככה אם הוא היה שחקן טוב אז לא הייתי מרגישה אם הוא היה ממלא את תפקידו בצורה יותר טובה שאני ארגיש שנאה אל הדמות ולא כלפי השחקן עצמו. בכל מקרה,תראי למשל את אדוארד נורטון-זה שחקן טוב,לא רק שחקן טוב,שחקן מעולה. כל תפקיד ותפקיד הוא עושה בצורה הכי טובה שיש.גם אם הסרט גרוע עדיין הוא משאיר "טעם טוב בפה" מה שנקרא,את משתכנעת מהדמות ולא חושבת וואלה הנה אדוארד נורטון את חושבת לעצמך וואלה הנה ארון סטמפלר-נער המקהלה התמים נכון? מקווה שהסברתי את עצמי למרות שנראה לי שהסתבכתי קצת. בכל מקרה,תגידי לי אם הבנת ומה את חושבת על זה. ורציתי להגיד לך בהצלחה בקריירת משחק שלך גם. ובקשר למה שניק אמרה,בן אפלק לא משחק טוב יותר מהשחקנים הישראלים. יש שחקנית ישראלית אחת שלא ממזמן שיחקה בפסנתרן של רומן פולנסקי-והיא פשוט הייתה מעולה. כמו גם מילי אביטל שאני חושבת שהיא שחקנית טובה,או ליאור אשכנזי שיש בו בהחלט משהו מאוד מיוחד. או רונית אלקבץ. יש מלא שחקנים ישראלים טובים...בן אפלק הוא לא שחקן-הוא פשוט בן אפלק.

the sofa city

New member
יש סרט קוראים לו ההימור האחרון

נראה לי, (הוא עם אדוארט נורטון ומאט דימיון) ראינו אותו ואדוארט משחק איש רמאי כזה וראיתי את זה עם אמא שלי והיא אמרה בסוף הסרט אני ממש שונאת את האיש הזה! וכאילו באמת הוא היה רע כזה! ובכון בג´יי ובוב מכים שנית בקטע עם סיפורו של וייל הנטינג 2 אז נכון בן אפלק אומר איזה משהו במשחק מוגזם (אם אתם לא מבינים תיראו אתם תבינו) לפי דעתי ככה בן אפלק משחק תמיד, אני פשוט לא יכולה לראות סרטים איתו הוא מעצבן אותי!!! ולפי דעתי הוא שחקן גרוע!!! אבל אם אתם אוהבות אותו זכותכם! ודבר אחרון: שהייתי בחוג דרמה עשינו איזה קטע והמורה נתן תפקידים, והוא שאל אותי אוך קוראים לך? בת כמה את? ועוד שאלות (אבל על הדמות) ואם לא ידעתי לענות גם בלי שהוא יגיד לי זה אומר שלא התחברתי לדמות וככה כל הסרטים של בן אפלק נראים אם לא תגידו לו את השם הוא לא ידע וגם לא את הגיל... (הבנתם את הקטע האחרון? כי אם לא אני יזביר יותר בפירוט!)

מיצי007

New member
זאת הכוונה שלי

שזה בן אפלק,זה אף פעם לא הדמות. את הרי ראית מה רשמתי,אמרתי שם שבן אפלק יודע לשחק בנאדם אחד-וזה את עצמו.את אף פעם לא תוכלי להבין את הדמות שלו כי זה בעצם הוא. הסרט של אדוארד בעיברית נקרא ההימור האחרון(שם מזעזע,באנגלית שזה נשמע יותר טוב- ROUNDERS),ונכון הוא גורם לך לשנוא אותו(אני לא ממש ממש שנאתי אותו) כי הוא מתנהג רע ומניאק כלפי החבר הכי טוב שלו.אבל מצד שני הרגשתי רע כלפיו,כי יש אנשים שהם פשוט מכורים-והוא היה מכור להימורים,ואת כל הדברים שהוא עשה הוא עשה רק בגלל זה.

the sofa city

New member
היום ראיתי סמוצ´י (נראה לי שככה קור

אים לסרט) בקיצור זה סרט שהיה דיבור סיביבו לפני דרקון אדום והכול בארץ ובחו"ל הוא לא היה בקולנוע בישראל... בסרט משחקים אדוארט נורטון ורובין וילימס ועוד! סרט ממש ממש חמוד בלי פואנטה או משהו אבל אדוארט משחק ממש ממש טוב כאילו אין יותר אדוארט יש רק את סמוצ´י וגם רובין וילימס! ראיתי בלי תרגום אבל היה ממש ממש נחמד מיצי אני ממליצה לך אם אל ראית עוד!

מיצי007

New member
death to smoochy

אני יודעת על הסרט הזה,הוא יצא במרץ. אתן קולטות שלאדוארד יצוא בעצם 4 סרטים השנה. כי יצא לו את DEATH TO SMOOCHY שלצערי לא יגיע לכאן... אחר כך דרקון אדום אחר כך פרידה ואחר כך THE 25TH HOUR 4 סרטים! הבנאדם פשוט לא נח.

למעלה