ששששאאאללללההה

Just Adi

New member
ששששאאאללללההה ../images/Emo80.gif

אתם אוהבים אותי
סתם סתם אתם לא צריכים לענות לי אם אתם לא
אניוואי השאלהההההה מה לדעתכם מייחד את מוניקה סקס משאר הלהקות / הזמרים בישראל שהם בין או הכי אהובים עליכם?

רותמיקה

New member
בטח שאוהבים!!../images/Emo29.gif

אני חושבת שאולי זה הצליל הכל כך תל אביבי שלהם.. לא יודעת להגדיר את זה... זה פשוט גורם לי להרגיש בבית..

fushi e

New member
לא אוהבת אותך,איכס.../images/Emo95.gif

טוב אז לשאלתינו,מה מייחד את מוניקה.. לדעתי אין לזה הסבר ,הם פשוט הרכב מנצח קודם כל. והשירים שלהם מיוחדים ומלודיים,והם לא שרים על כל מה שכולם שרים אם שמתם לב הם בכלל לא שרים על המצב המחורבן כמו כל שאר הלהקות (רובם לפחות). ומה שכבר דיברנו עליו,הטקסטים הלא קלילים והלא ישירים של יהלי.. השירים האלה שצריך לפענח שעות .. הם גם הצליחו להחזיק הרבה זמן מעמד ואין הרבה להקות כאלה. (נו חוץ מהנסיעה לניו יורק
) וזאת להקה שאני שומעת את השירים וזה גורם לי להרגיש טוב ולהרגיש היי רציני
בקיצוררר..אין כמו מוניקה מה זה השאלה הזאת?!

אובלינה

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo23.gif

חוצמיזה שמי ששומע רק את הסולו של שחר, או יהלי וכו', רואה שהם נורא נורא מוכשרים גם לבד, אז ביחד
מה לא ברור
וחוצמיזה שאם יום אחד הם ייפרדו אז אני אתנזר.

אמממ... ../images/Emo168.gif

לדעתי מוניקה ביניהם הם כאלה מגובשים.., אני לא יודע כמובן איך הם אחד אל השני.., אבל על הבמה הם נראים כאלה מאושרים מעצמם ומגובשים ביניהם.., ולדעתי זה הדבר החשוב ביותר בלהקה...

../images/Emo12.gifנכוןןןן

הם באמת נראים מגובשים כאלה.. בהופעות יהלי ופיטר מחליפים חיוכים תמיד..

Holy Cow4

New member
יהלי ופיטר

מתנהגים כמו זוג מאוהב
על הבמה... זה נורא מצחיק אותי. ןבאשר לי - אני אוהבת את מוניקה בגלל שהם עושים מוזיקה טובה, והם להקה של חברים טובים, ויש להם מילים יפות (של שחר ושל יהלי), ולחן מדהים והם פשוט מאוד לפי דעתי הלהקה הכיטובה בארץ.

טולָה

New member
אני לא מכירה אותךךך ../images/Emo9.gif

מוניקה מיוחדים בפני עצמם כי הם שרים שירים שפשוט עושים טובים כזה ולא כאלה שבוכים מהם והכל[לא שזה רע לפעמים צריך כאלה שירים] והם מעלים את מצב הרוח
הידד. וכמו שמישי כתבה עושים כזאת הרגשה של בית וזה משו.. נהדר!
(?)

Menaged

New member
בפשטות

להקה נהדרת. אבל במיוחד בגלל המילים של יהלי. בעצם במיוחד בגלל כל יהלי. רוב הלחנים הם גם שלו, ופיטר גם פאקין מוכשר... שלא תחשבו שאני חושב ששחר ואלדד סתם, הם גם שולטים. הם באמת נראים ביחד כזה. בהופעה בפיוז'ן לפני חודשיים ככה זה נראה כאילו יהלי הולך לנשק את פיטר...

למעלה