ששששלווווווםםםם...

ששששלווווווםםםם...

מה המצב בננים ובננות.....? אתמול עשיתי משהו פצצצצה בשיער.... כמו אילנה אביטל שעשתה את כל החצי למעלה בלונד בהיר ואת כל החלק למטה שחור..... אז אני עשיתי את כל החלק למעלה בורדו ואת כל החלק למטה בלונד צהוב... יצאאאא פצצצצצצצהההה!!!!!!! כולם התלהבו מזה...! ושלא תחשבו שזה לפורים, כי זה לא קשור אפילו לפורים, זה יצא לי בפוקס.. כי רציתי עוד ממזמן לעשות את זה רק שפשוט לא היה לי זמן.... אפרופו פורים.... למה אתם מתחפשים????? (אם בכלל).... אני מתחפשת לעצמי... רעות

tal89

New member
אני מתחפשת ל.......

טוב אז ככה אני מיתחפשת למשהו פצצות אבל בנתיים זה סוד! חחחחחחחחחח סתם אני עדין לא יודעת ולמה אתם?... טוב אז ככה בפורים תיכננתי ללכת למועדון עם התחפושת שלי ומתעם הבית ספר מביאים לנו את ליאור נרקיס אני חושבת ויהיה מזה סבבה ......... ולאיזה מועדון אתם הוכלים?...?...עם אתם הולכים.... מישהו שמע על הויר´זאן?..?..

בינתיים אני לא יודעת מה אני הולכת..

לעשות בפורים.... אבל חשבתי להתחפש לפריקית.... רק שאין לי בגדים מתאימים לזה, אני יצטרך למצוא איזה פריק ברחוב להשאיל ממנו את הבגדים.... ואם אני יצא למועדון אז אני יצא למועדון בטבריה ל"אובן דוש" זה דיסקוטק למי שלא מכיר והם עושים מסיבה לפורים.... בטח הולך להיות פצצצצה.... אבל הדבר היחיד שאני לא אוהבת שם זה שזה מקום סגור וקטן ובאים לשם מלאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אנשים ובקושי יש מקום לרקוד וכולם מעשנים לך שם בתוך הפרצוף וגם לנשום את בקושי יכולה... ושלא נדבר על המלחמות שהולכות בכניסה... פעם אחת כמעט שברתי שם יד ורגל ביחד.... אבל מה שאני כן אוהבת שם זה את הדי ג´יי... פצצצצצצצה של די ג´יי חבל על הזמן...... ואני אוהבת את זה שיש שם גם מלא חתיכים ומכיוון שכולם רוקדים אחד בתחת של השני אז קורה שכשאת רוקדת יפה כולם מתקהלים סביבך כזה.... ואני כזה חולה על זהההההה כזה...... חחחחחחח התחלתי להשמע כמו צפונבונית קטנה... רעות

למעלה