ששששקט כבר! <לא נגענו>
א א י ל ה New member 24/7/06 #4 שישורלך זה מין שם חיבה לשרשורים? כמו רוגעלך, פליגעלך ומיידעלך? <אילה עם רווחים נפעמת מהחיבוק של פינליש לשרשורלך היקרים בפורום>
שישורלך זה מין שם חיבה לשרשורים? כמו רוגעלך, פליגעלך ומיידעלך? <אילה עם רווחים נפעמת מהחיבוק של פינליש לשרשורלך היקרים בפורום>
א א י ל ה New member 24/7/06 #5 אם לא היה מלחמה הייתי מתעכבת על הרי"ש שנפלה שם. אבל מה זה רי"ש לעומת מסוק?
פ פינליש New member 24/7/06 #9 שמתי לב שנעלמות לי אותיות חוץ מ"ז" ב-"ז" אני ממש חזקה. השבוע נפלה לי ג' ר' וש' העיקר שה"ז" שלי אייתנה.
שמתי לב שנעלמות לי אותיות חוץ מ"ז" ב-"ז" אני ממש חזקה. השבוע נפלה לי ג' ר' וש' העיקר שה"ז" שלי אייתנה.
V VCube New member 24/7/06 #11 זין זה לשון זכר הממממ זה יצא מעניין וטעים מכמה כיוונים... <וי מזביר לפיליש>
צ צאט ניק New member 24/7/06 #6 לא נגענו מועדון "לא נגענו" שמח להודיע על הצטרפותה של איילה עם רווחים לשורותיו. על החתום: משה קצב (נשיא המועדון) איציק מרדכי (הממונה על הביטחון במועדון) עופר גלזר (גזבר המועדון)
לא נגענו מועדון "לא נגענו" שמח להודיע על הצטרפותה של איילה עם רווחים לשורותיו. על החתום: משה קצב (נשיא המועדון) איציק מרדכי (הממונה על הביטחון במועדון) עופר גלזר (גזבר המועדון)
צ צאט ניק New member 24/7/06 #17 תודה אפרופו, הידעת שססמת המועדון היא: מאחורי כל אישה מופתעת עומד גבר וטוען שהוא לא נגע בה?