ששששששאאאללללוווווםםםםםםםםםםם

ששששששאאאללללוווווםםםםםםםםםםם

ממצב אנשים? מה קוקרה? איך היה היום? הכל טוב??? לי היה ממש אבל ממש כיףףף למה? כי היה לי היום טיול של"ח והיה מזה כייףףף!!! בהתחלה התחלקנו לקבוצות ועשינו כמה משישמות! , להוציא בקבוק ממעגל בלי שהוא יפול לתוכו ובלי להיכנס למעגל ובשביל המשימה הזו נעזרנו בחבל ורק אנחנו הצלחנו להוציא אותו!, היה לנו גם משימה שצריך לקבוץ מעל חבל שמגיע לי לכתף (אני 1.75) בעזרת סולם ואסוא שהסולם יגע בחבל ואסור גם לגעת בעצים! אני אישית קפצתי אבל נתי למוה (קראו לו פליקס) 2 בעיטות לפנים אחת עם הברך ראיתי שנתתי לו בעיטה אבל לא הרגשתי את זה שנתתי לו בעיטה ואת הבעיטה השנייה נתתי לו עם הנעל והרגשתי שאני נתתי למשהו מכה אבל לא ראיתי למה ... אחרי זה חברה שלי סיפרה לי שני נתתי תבעיטה לפליקס ושתינו נקענו! היה גם משימה לקלוע 20 אצטרובלים לדלי ובוא נאמר שרוב האצטרובלים נזרקו בעיקר על המורה...... והיה עוד איזה 2 משימות מעפנות כאלה......... גם הכנו קורסונים ואני הכנתי לכולם תבצק! ושתינו תה.... אחרי זה כולם אמרו שכואבת להם הבטן (אנלא אשמההההההה) והיה עוד מלא דברים קיצר ממש כייףףףףף ואין לי כח לרשום יותרררררררררר

Britney Boy

New member
וואיי הרקע סוףף

קרן שמח שנהנית מאמי... ואריאלל רקע סוף מיי מן

ואו איזה רק מדהיםםםםםם

הרקע ממשם יפה! חחחח אל תתייחסו לשגיאות שלי פשוט אני רושמת מהר ומפספסת כמה אותיות.... חחחחחח

וואי שנים אני יכולה להסתכל על

התמונההההה היא פשוטטטטט מדהימה אני וקרן כבר מהופנטות

חחחחחחחחח

רקע מדהים! עם שלםם שלייי כפרעליה יוצאת יפה בכל הצבעים! אפילו בשחור (אני רואה אותה בכל מצב..) קרנית אני שמחה שנהנתת! ואני שמחה יותר שתהני אצלייייייייי :]]]]]

למעלה