ששששששיייייייוווווווווווו
|

A d i d a

New member
ששששששיייייייוווווווווווו../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif|

יואוווווו לתאומות יש פאזל!!!סדגש| לייק הלו..? קצת הגזמנו?! תחשבו על זה- פאזל! פאזל! או מיי גאד, אני עדיין לא מאמינה שהם הוציעו למכירה פאזל!! כמה מנסים לסחוט מאיתנו מעריצים מסכנים

A d i d a

New member
אויש..

ה"סדגש" לא יצא לי....
עכשיו זה נראה מוזר.. טוב נו.. הוציעו=הוציאו

BalBulaGirl

New member
אני כבר כמעט שבוע לא הולכת ../images/Emo15.gif

ושרון, ממה שנראה לי, אם את רוצה להיות חירשת, תלכי, אם את לא רוצה, תביאי לי(סתתתתתתם)

A d i d a

New member
הביג דיל הוא ש..

בגדים- יופי נעלים ותכשיטים- אוקיי מוצרי איפור- נו. שיהיה מוצרי שיער- טוב... כסאות- מה...?! מסגרות לתמונות- מה לעזאזל..? פאזל- סליחה מוטי, אבל על זה אני לא יכולה לשקוט... כמה מנסים לסחוט מהמעריצים? לא לדבר על משחקי מחשב, ספרים וקלטות (שאלו גם סבירים כי גם לסלבריטי אחרים יש את זה). אני לא רוצה להעלות את הנושא הזה עוד פעם אבל לא נראה לי שרק רוברט ת´ורן מחליט על השיווק הזה. כלומר, פאזל זה מזה מוגזם! תחשוב על זה רגע, טוב נו, מילא פאזל, לפחות יש תמונה שלהן על זה אבל כיסאות..?! ועוד יותר.. מסגרות לתמונות?! יואו! אני בקריזה!

motib4

New member
מה אכפת לך? ../images/Emo29.gif

שיוציאו מה שבא להם, אז כן, אולי כסאות זה מוגזם, אבל אף אחד לא הכריח אותך לקנות את זה! כל מעריץ פועל לפי השיקול האישי שלו ולא כשאקדח מכוון לראש שלו.

A d i d a

New member
לא אמרתי שלא..

אמרתי את דעתי מוטי, ולא אמרתי לאף אחד לא לקנות את זה.

motib4

New member
אני לא בא נגדך פה, ../images/Emo29.gif

וזה אחלה וטוב שאת אומרת את דעתך. סה"כ דיון.

Alexis14

New member
האמת...?../images/Emo113.gif

לא. זה לא מוגזם. ואני מדברת על המסגרות ועל הכיסאות. תראי- אם זה היה כסא שיש עליו תמונה של התאומות זה היה מוגזם. אבל זה כאילו הן מעצבות. ז"א- זה לא נחשב מרצ´נדייז. זה נחשב ´חלק מהקריירה שלהן´ אור וואטאבר. פאזלים- לא יודעת, אם יש על זה תמונה שלהן-
, למה לא? אם אין- שוב, לא מרצ´נדייז, עיצוב...

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif../images/Emo137.gifצ´י......

אוקיי אז לדעתי- זה דווקא מצויין שהן מוציאות פאזל
כי הרי יש גם ילדים קטנים שמעריצים את התאומות
ומה לעשות שאיפור, בגדים וספרים לא בדיוק עושה את זה לבני 4-11 (נגיד
) ולכן הן מוציאות פאזל- שייה מעניין גם לאלה שעדיין לא הגיעו לגיל ההתבגרות, וזה הכל- לא צריך לכעוס או משו
ביג דיל- פאזל
עדי, צ´יל אאוט

איזה ממממממגניב../images/Emo70.gif

ראיתם
התאומות הוציאו בובות חדשות שאפשר לשנות להן תסרוקות
זה נראה מזה חמוד...
סורי על הילדותיות, אני מתלהבת מדברים כאלה
הנה תמונה

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif../images/Emo137.gifזה יוצא רק...

...באביב

למעלה