ששששששששלללללווווווםםםםםם!!!

פשושולה

New member
ששששששששלללללווווווםםםםםם!!!

שנים, שנים שאני מתגעגעת... אני בטוחה שלא הרבה זוכרות אותי (חוץ מאלה שאין להן ברירה: אור67, משוש30 ותנועת החסידות בעיקר...) אבל אני יעל, מפורום הריון ולידה, אמא של עדן הנסיכה הקסומה. אני כל כך כל כך מצטערת על כל הזמן שעבר בלי ביקור בפורומים בכלל, אבל היו לנו סרטים מכל מיני סוגים, כולל עייפות, בית חולים (לאיזה שבועיים ככה) בלגן עם אחת מהחתולות שלי, לימודים ועוד מיני מרעין בישין. אני מתנצלת שוב, ומבטיחה להשתדל יותר... בכל אופן, אני שמחה לראות פה כמה "פרצופים" מוכרים, ומבטיחה לעדכן ולהתעדכן לאט לאט. בינתיים, נשיקות לכולם. יעל

ילדונט

New member
שלום לך!

מתביישת לומר שלמרות שחשבתי עליך הרבה, לא טרחתי לשאול את משוש מה שלומך. טוב לראות שבסדר עכשיו

פשושולה

New member
ילדונט יקרה, טוב לדעת שזכרת אותי

זה מאד נחמד... אני בסדר עכשיו, אבל משוש סיפרה לי שהיא עדכנה פה לגבי מחלתה של עדן בגיל הצעיר של 3 שבועות...אם יש למישהו שאלות לגבי שעלת - אני פה!! בכל אופן, אני ממש לא מאמינה שאני חוזרת לעבודה תיכף (עוד שבוע וחצי, או מקסימום שבועיים - תלוי מה אסכם עם הבוס שלי). לא יאומן איך הזמן טס. איך הולך לך בעבודה? איך מסתדרת עם הילדה והעבודה ביחד? איזה פתרון מצאת: מטפלת, משפחתון, סבתא?

ornaok

New member
גם אני, כמו ילדונט...חשבתי עליך

אבל לא טרחתי להתעדכן
ובכלל לא שמעתי שעדן היתה חולה
שמחה לראותך איתנו

אור67

New member
איזה כיף - הנה באת!../images/Emo23.gif

סופסוף, שמחה לראות אותך (גם כאן)

משוש30

New member
ברוכה הבאה יקירתי!! ../images/Emo24.gif

וממליצה לך (בשביל לדבר על הנסיכה הקסומה כי כאן זה מקום שבו את מדברת על עצמך בעיקר) על פורום "להיות הורים" נשיקות לעדן המתוקה

אור67

New member
היי מותק

מהמצב?!
סתם מתקנת(או שלא ?!) הפורום שיותר מתאים הוא "הורים לתינוקות"? לא?!
בטח את פודת שבטעות יעל תפלוט משהו על עינייני עדן...אז מראש את מקדימה תרופה למכה
כי אם זה ככה אז גם אני בעצמי חשבתי את אותו הדבר

משוש30

New member
דווקא התכוונתי למה שאמרתי

אני מבקרת גם בהורים לתינוקות אבל בעיקר לדברים אינפורמטיביים אני לא מרגישה שם חלק מהקליקה. לעומת זאת בלהיות הורים יש הרבה הורים לתינוקות והאווירה שם יותר משפחתית בעיני. אבל כמובן זה נורא אישי וכאמור אני לא פוסחת גם על הורים לתינוקות אז...

אור67

New member
פססדר

האמת היא שהצצתי עכשיו בפעם הראשונה בפורום להיות הורים,משום מה הייתי בטוחה שהכל סובב סביב ילדים קטנים ולא סביב תינוקות אבל לפי השמות המוכרים (מהמחזור שלנו..)הבנתי שזה לא ממש ככה. נראה פורום מקסים וידידותי. אז איפה שלא יהיה,שיהיה נעים ובהצלחה. אגב,אחלה תמונות מהטיול

פשושולה

New member
הי! אז היית אומרת שהשאלה על

המשפחתון שייכת לפורום להיות הורים? אני לא רוצה לשבש סדרי עולם...

משוש30

New member
בעיקרון הפורום הזה הוא בשביל הנשים

כל ענייני ההתמודדות שלנו אחרי לידה, העניינים עם הבעל וכד' ענייני תינוקות per se זה יותר בפורום להיות הורים או הורים לתינוקות אבל אם כבר שאלת...

wieci

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo39.gif../images/Emo142.gif../images/Emo141.gif

למעלה