ששששששש..... מצותתים לנו...

paradan

New member
חנופה לא תביא אותך לשום מקום...>

אבל את יכולה להמשיך עוד קצת

paradan

New member
ששששששש..... מצותתים לנו...../images/Emo76.gif

נתגנבה לאוזני שמועה כי יש לנו כמה וכמה טרמפיסטים סמויים בפורום... הלו - שב"כ? מוסד? CIA? NSA? DEA? KGB? אנשים תצאו מזה... אני מכריז רשמית כי פורום זה אינו כיסוי לפעילות חבלנית עויינת, מודעות המחתרת של הטאליבן וגם לא של מפלגת עלה ירוק (אל אף שכמה פה בהחלט מזריקים סמים...)... אתם מוזמנים לכתוב משהו מדי פעם גם דברים כמו: "עינבל ודני אתם גדולים..."... תרומות ניתן להעביר לחשבון XXX והן יולבנו במהרה... ולא השלוש נקודות (...) הן לא קוד סודי... שלכם, בהאהבה והערצה, תהיו חזקים, תשמרו על עצמכם (ועלינו) שלום על ישראל דני

flygirl

New member
לדני הפורץ

אחלה הודעה...... באמת מצחיק..אפילו בשבילך.:) באמת טוב להתרענן מידי פעם מהרצינות נטלי

paradan

New member
ומה עם>

ומה עם "...האופניים של רון..." זה לא היה מצחיק בצורה שערורייתית?! (זה נקרא פרגון עצמי, ימחלו לי הקוראים...) וה-... זה לא...

flygirl

New member
לגיראטרי -דני

כן זה באמת פרגון עצמי(המבין יבין)... ואחרי זה אתה מתפלא שאני אומרת שאתה אוהב להחמיא לעצמך:) זה היה חד פעמי -מצחיק (לא להעלב הכל מהלב) איזה חרוזים:)

liron rotlain

New member
לדנה

בין אם אני סמוייה ובין אם לא... ענבלי ודני!!!! אתם גדולים!!!! אין כמוכם בעולם... דני..אל תשכח להיות מצחיק לפעמים... חוש הומור חשוב...אומרים שלצחוק זה בריא... לירוני.

orend123

New member
גני מה נחת לך מהראש?

השתגעת? עוד מעט תחשוף אותנו! תירגע אחרת אני אקרא לQ שיסדר את העניינים... אה, שכחת אצלי את התוכניות לפריצה למתחם ה*******. בברכה J

inbale

New member
ורק לשם הסבר...

אתמול במיון פגשתי רופא נחמד שאמר לי שהוא קורא את הפורום ושמח לראות מי זאת ענבל שמנהלת אותו. האמת? נורא התרגשתי. אחלה מחמאה לדעת שיש פה חברה שקוראים. הייתי שמחה אם גם היו מגיבים אבל לא נורא...יש אנשים בישניים בעולם מסתבר. בכל אופן תודה לאותו רופא. הוא בהחלט עשה לי את היום (לילה יותר נכון...)

inbale

New member
אהה אופס...

לילה כי זאת היתה משמרת לילה...חהההההההההההה

paradan

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo3.gif../images/Emo4.gif../images/Emo6.gif../images/Emo123.gif

talking dirty... ולא ה-... זה לא..., או שכן...

למעלה