חדשות. מה עוד הסיבות שהשתיקו אתכם כילדים?
צביה.ש Well-known member 6/11/20 #2 נכתב ע"י שמלת תחרה1: חדשות. מה עוד הסיבות שהשתיקו אתכם כילדים? לחץ כדי להרחיב... בספרייה תמיד שמעתי את ה... ששששששש.... אצל ההורים כמעט ולא שמעתי.
נכתב ע"י שמלת תחרה1: חדשות. מה עוד הסיבות שהשתיקו אתכם כילדים? לחץ כדי להרחיב... בספרייה תמיד שמעתי את ה... ששששששש.... אצל ההורים כמעט ולא שמעתי.
משתפרת1 Well-known member 6/11/20 #3 נכתב ע"י שמלת תחרה1: חדשות. מה עוד הסיבות שהשתיקו אתכם כילדים? לחץ כדי להרחיב... אצלנו זה היה "המדור לחיפוש קרובים" ברדיו. אבל לא נשאר איש מהמשפחה של אמא שלי...
נכתב ע"י שמלת תחרה1: חדשות. מה עוד הסיבות שהשתיקו אתכם כילדים? לחץ כדי להרחיב... אצלנו זה היה "המדור לחיפוש קרובים" ברדיו. אבל לא נשאר איש מהמשפחה של אמא שלי...
GoldenEyes Well-known member 6/11/20 #4 נכתב ע"י שמלת תחרה1: חדשות. מה עוד הסיבות שהשתיקו אתכם כילדים? לחץ כדי להרחיב... שלא רצו לשמוע את השטויות שלי וגם כשאבאמא היו מדברים בטלפון והייתי מרעיש אז היו עושים לי ששששששששששש
נכתב ע"י שמלת תחרה1: חדשות. מה עוד הסיבות שהשתיקו אתכם כילדים? לחץ כדי להרחיב... שלא רצו לשמוע את השטויות שלי וגם כשאבאמא היו מדברים בטלפון והייתי מרעיש אז היו עושים לי ששששששששששש
מ מקסים 45 Well-known member 7/11/20 #5 נכתב ע"י שמלת תחרה1: חדשות. מה עוד הסיבות שהשתיקו אתכם כילדים? לחץ כדי להרחיב... כשבקשתי כסף לארטיק עם 2 מקלות
נכתב ע"י שמלת תחרה1: חדשות. מה עוד הסיבות שהשתיקו אתכם כילדים? לחץ כדי להרחיב... כשבקשתי כסף לארטיק עם 2 מקלות