ששששש.... ישנים פה???
S SHANILIROY New member 20/5/10 #3 ישנים עד מאוחר ... חחח....צהריים טובים לכולם ,המשיכו את ההתפקדות ...
ב בטי369 New member 21/5/10 #7 ../images/Emo2.gif כבר צריך להתעורר... אני בעד הקמת עמותת "יקיצה טבעית"...
G glitter8 New member 21/5/10 #8 אז יש לי חדשות בשבילך.. אני "קצה טבעית" בערך מאז שסיימתי את הצבא.. כלומר, העמותה כבר נפתחה, את מוזמנת להצטרף
אז יש לי חדשות בשבילך.. אני "קצה טבעית" בערך מאז שסיימתי את הצבא.. כלומר, העמותה כבר נפתחה, את מוזמנת להצטרף
ב בטי369 New member 21/5/10 #9 את חושבת שזה ילך טוב עם עמותת ה"שלאף שטונדה" ככה זה כשאת נשואה לפולני... ובזה הרגע אני בדרך לשם... שבת רגועה לכולם..
את חושבת שזה ילך טוב עם עמותת ה"שלאף שטונדה" ככה זה כשאת נשואה לפולני... ובזה הרגע אני בדרך לשם... שבת רגועה לכולם..
G glitter8 New member 21/5/10 #10 רעיון טוב מאד לא יגעתי שיש כבר עמותה כזו..מקווה שנהנית בשלוף, וגם עם הפולני.. יאלה, שירשור שירי דיויד עם שינה..
רעיון טוב מאד לא יגעתי שיש כבר עמותה כזו..מקווה שנהנית בשלוף, וגם עם הפולני.. יאלה, שירשור שירי דיויד עם שינה..
Y YulaShpil New member 22/5/10 #11 יגעת ומצאת... תאמין הבוקר דווקא הקצתי טבעית בתשע, התפנקתי במיטה עוד איזו שעה, ואז קמתי והכנתי לנו ארוחת בוקר מפנקת של פנקייקס מבצק שאור מומלץ ביותר, בייחוד לאחר אסונות המטבח שהיו לי בימים האחרונים...
יגעת ומצאת... תאמין הבוקר דווקא הקצתי טבעית בתשע, התפנקתי במיטה עוד איזו שעה, ואז קמתי והכנתי לנו ארוחת בוקר מפנקת של פנקייקס מבצק שאור מומלץ ביותר, בייחוד לאחר אסונות המטבח שהיו לי בימים האחרונים...