ששש... החמשוש!!

tali_le

New member
ששש... החמשוש!!

היי לכם!! אני שוב פה, והפעם לחמשוש מצטערת על הביטוי למעלה, זה פשוט המשפט ששמעתי כל השבוע (או לפחות מאז שגילינו על החמשוש) מאנשים שניסו להשתיק אותי... וזה כידוע לא משימה קלה בכל מקרה, מחקתי כאן הודעה מעצבנת אחת ואני מבטיחה לכתוב עוד בערב כשאני אהיה בבית ולא במרכז מרצ... אוהבת טלי

EaTit442

New member
את!

ג´יזוס קריסט, וכבר חשבתי שאולי עשית כמו ערפל והתפוגגת. מה איתך? מה שלומך? ואיך זה צמחונות בצבא הגדול והחזק? תביאי חיבוק גדול מהר! את!! מתכננת גיחה לדרום בוויקאנד? -יעל- (שלא אמרה אפילו כמה המון את ישנה)

tali_le

New member
את. חוצפנית כבר אמרתי?

בושה לא חוזרים להודעות של חיילים מסכנים שמבזבזים את הפסקותיהן המעטות על טלפונים אלייך.. כמעט ולא שמתי לב שזו את, רק הערה של נטע גרמה לי להבין את זה.... כמה המון מי ישן? אני לא מבינה... בכל מקרה, את המספר שלי את יודעת, אולי תשתמשי בו לפעמים? טלי (שלא אמרה כמה את חוצפנית מספיק פעמים)

חמשושים זה טוב!

גם אני חמשוש... בתיכון

Neta558

New member
הבטחות צריך לקיים!

כילידת חורף 73 (טוב נו, קיץ 83, אבל מי סופר?) אני דורשת בתוקף את קיום ההבטחה שלך! "ואני מבטיחה לכתוב עוד בערב". אז מה אם נרדמת? המקלדת לא מחוברת בחלום, דאאאא! מחכים, והפעם להודעה אמיתית בנושא הפורום (כן, כאילו שאנחנו באמת עוד מדברים על נושא הפורום) ולא כזאת שעושה לי חשק לשרשר ל
(אתם עוד מבדילים בין השרשורים השונים?). נטע (מה אתם אומרים, שאני אגנוב ליעל את הסוגריים?)

tali_le

New member
לא נרדמתי

אבל בהחלט נתקפתי מחלה חדשה ולא מובנת שהיא - חוסר ברצון הכפייתי שלי להתחבר לאינטרנט בכלל ולתפוז בפרט.. ומסיבות לא מובנות בהחלט אין לי כבר כמעט כוח להתחבר, להיכנס ולכתוב הצבא משגע אותי לגמרי דברים לעניין.... חוץ מזה שבעובדה ממחזרים עכשיו פחיות ובקבוקים (לא ממש קשור, אבל קרוב) ומזה שהבהרנו להם אחת ולתמיד שמנה צמחונית לנסיעות היא לא טונה והם הבטיחו שבימים הקרובים ימצא פתרון באמת צמחוני לעניין (הבירוקרטיה של ועדות התזונה של צה"ל) אין לי הרבה מה לחדש היו לי המון ויכוחים על צמחונות וטבעונות עם אנשים (שאת שמם אני לא אזכיר מפחד מכות מנטע) וזהו בערך אבל אני פה עד מחר אולי יצוץ לי משהו מעניין עד אז טלי (שחשבה שעניין הסוגריים כבר עבר מהעולם, אבל בעצם, כבר חשבה גם שיעל עברה מהעולם הוירטואלי לעולם הפסיכודלי והנה היא חזרה)

EaTit442

New member
פסיכודלי?

אולי רק באמסטרדאם, ובכלל עכשיו כולם בגמילה סטייל "אנחנו מגניבים ותכף יש לנו צבא" -יעל-
(שגם ראתה אתמול הארי פוטר, גם אין לה תכף צבא אבל תכף דווקא יש לה יומולדת)

למעלה