ששש.. כולם ישנים

סולידית

New member
ששש.. כולם ישנים../images/Emo110.gif

נראה לי שגם אני אפרוש, מחר מצפה לי יום עמוס... (ים, דודים) אז לילה טוב לכולם

אני עוד כאן../images/Emo13.gif משלימה חוסרים ../images/Emo3.gif

אתמול היה לי עכבר שבור (אחרי שהילדות כיסחו לי את המחשב) והיום האיש הביא לי עכבר חדש כדי שאוכל להמשיך להדפיס את העבודות שלי כדי שנוכל בסוף החודש לקבל צ'ק יפה מהלקוח הבודד שמתמיד לשלוח לי עבודת הדפסה. ובמקום זה מה אני עושה? גולשת לי בפורום.

מי יושן כל כך מוקדם

אמא בריבוע וסולידית תפסיקו להיסתובב בשדות זרים ושובו למקומכם

תאמת אני לא עייף

עושים דברים אחרונים לקראת הטיסה לסיאטל בזמן הקרוב זה אוטו טו קרוב עברתי את הראיון ואני טס כבר

ה דרומי

New member
גם לך בוקר ושבת שקטה

מה אתם עושים בשבת חוץ מלנוח אני מנקה את הגינה של הזוגה ובצהרים יוצא לנגב איזה חומוס טוב לפי המלצתכם . .אז מה עוד אתם נוהגים לעשות בעיר אחרי ארוחת ליל שישי אנחנו הוזמנו לחברים היה אוכל
.

ה דרומי

New member
זהו אני זז לאן לצלם קצת מהמקום

מהעיר שלכם לוד נראה מה יצא מהתמונות בגלל שאני לא מכיר את העיר אני יצלם ככה ממה שנראה בעין

ה דרומי

New member
זהו חזרתי ממש בקרוב היו תמונות

ומראש היות ואני לא מכיר את המקום גם שרשור התמונות היו בלי הסבר ככה שמה שישאר לכם זה לראות תמונה ולהגיד מה הוא המקום וגם אם אתם יודעים אז גם תספרו ל"אורח" כמוני על התמונה. בקרוב היו תמונות ו
לזוגה
שתפרוק את התמונות.

zivsb

New member
בקר טוב אמא בריבוע

מה הוא היה אמר בשבת?????????????????????????

ערב טוב, אני בדרך החוצה

הולכת עם אחותי למכון כושר לשעה קלה של התעמלות. כשאני אחזור אני מקווה שהאיש לא יתפוס לי את המחשב ואוכל להצטרף אליכם.

zivsb

New member
בלעליב? דודים קוראים לזה

סולידית יפה עוד מעט תתעוררי בקר טוב ונפלא ים בסדר עד 10 ולא לשכוח קרם הגנה וכובע דודים בגילך? או שזה סיפור תקשורתי סולידית יפה ומשכילה מכלכלת צעדיה בתבונה אז חברים חברות חבר עדיף שבת שלום

סולידית

New member
חחח אין דודים../images/Emo110.gif

רציתי להיות נחמדה ולבקר דודים שלא ראיתי שנים, בסוף לא עמדתי בפיתוי ונסעתי לקניון החדש במרינה בהרצליה קניון מדהים בסגנון חו"ל, מומלץ!!!

ככה לבקר בהרצליה

לבד בלי מנהל הפורום והאיש הזקן שרצה לקנות לך בושם ? זהו עכשיו נפגענו

וואלה ????

קשישי תתחיל לארוז טסים לחו"ל על חשבון סולידית רק שלא תבקש שנממן לא את התואר השני והשלישי

סולידית

New member
../images/Emo110.gifעל חשבוני??

איך הסקת את זה?? אני אמרתי שאתכם אקח, לגבי המימון, יש עוד מו"מ לנהל...

למעלה