ששש-ל-ו-ם!

beni38

New member
ששש-ל-ו-ם!

שלום לכולם! אני חדשה כאן בפורום, ואני מקווה שתוכלי לענות לי על שאלה שיש לי. נכון יש את הפרק שהוא כמו מחזמר, והם בארץ כזאת ("אילוזיה" נדמה לי), אז יש לי שתי שאלות: 1) האם לוסי ורנה באמת שרות בפרק הזה? 2) איפה אפשר להוריד קטעים מהפרק? נ.ב. הפרסומת בערוץ 10 שולטת!

Cally1

New member
שלווווום

חיחי טוב,אני מקווה שתהני פה עונה על השאלות. שם הפרק "BITTER SUITE" והוא היה בעונה השלישית.עכשיו,לוסי אכן שרה בפרק הזה,לאומת זאת רנה לא.למרות שרנה שרה במחזמר אחר בעונה חמישית.אבל זה נושא אחר :) שני...אין לי שמץ של מושג,חוץ ממירק:) כאילו,בטוח יש כל מיני אתרים ,אבל אני מכירה רק אחד עם קטעים מהפרק,והוא ברוסית:)

gabrielle

New member
כמה תיקונים....

קודם כל ברוכה הבאה- אני מקווה שתהני פה:) כמו שקאלי אמרה שם הפרק הוא Bitter Suite והוא אכן היה בעונה השלישית- לוסי שרה ורנה לא ( לאומת זאת= לעומת זאת ) , ורנה לא שרה גם במחזמר בעונה ה-5... מה לעשות, כמה מושלמת היא יכולה להיות?

shiRan WP

New member
../images/Emo163.gif../images/Emo24.gifברוכה הבאה!

ברוכה הבאה לפורומנו הקט! ענו לך על השאלות כזר..אז רק ברוכה הבאה

LLRO

New member
שלוווווווווווווווווום......../images/Emo24.gif

ברוכה הבאה.... אני מקווה בשבילך שלא תושפעי מאיתנו לרעה.....
סתם, בצחוק, אנחנו אנשים נורא נחמדים (רק לא כדאי להתקרב אלינו בלילות של ירח מלא...
) תהני בפורום.....

beni38

New member
חמודים...

תודה רבה שעניתם לי! אני מקווה שאני ימשיך להיכנס לפורום, (אם אני לא אשכח...) נחמד לדעת שיש עוד אנשים שאוהבים את זינה כמוני! זינה וגבריאל שולטות!!!!!

למעלה