שש נקודה ארבע !!!

תומרונתם

New member
מנהל
שש נקודה ארבע !!!

וואו! אני כל כך גאה!
זו הפעם הראשונה שאני עם ערך כזה שלא-בהריון... איזה כיף!

אני יכולה לשים את האצבע על שני שינויים שעשיתי לאחרונה ותרמו לשיפור הזה (שתי הבדיקות הקודמות היו 6.8, ואני כבר שנים רבות מסתובבת סביב 6.8-7.2):
1. הפחתתי מעט את כמות הפחמימות שאני אוכלת - כעת אוכלת בערך 100 גרם ביום. לחלוטין לא דל פחמימות (לא מתחברת לרעיון הזה, אם כי מכבדת מאוד את מי שבוחר בו), אבל כן המעטתי בתוספות בארוחת ערב, ושיניתי את הסנוויץ' של ארוחת צהרים משתי פרוסות לפרוסה אחת וסלט (זה פרוסת לחם מאוד עשיר ומלא בכל טוב, כל פרוסה די גדולה ומכילה 25 גרם פחמימות).
זה לא שאני לא אוכלת ימים של 150 גרם או יותר... הכי כיף לאזן בין ימים כאלו לבין ימים מסודרים ומתוכננים.
2. החלפתי את הטוסט של ארוחת הבוקר מלחם מלא "רגיל" ללחם ההוא העשיר של ארוחת הצהרים. על פניו זה יותר פחמימות (25 לעומת 15), אבל בפועל ראיתי שהעליה ברמות הסוכר מתונה בהרבה איתו, והגרף ממש נראה כאילו שטוח. הפתעה ברמות של "איך לא חשבתי על זה קודם???".
3. זהו. כל השאר נשאר כמעט אותו דבר. אפילו בשבועות האחרונים אני קצת במנוחה מהסנסור, וממש נעים לי השקט...

YAY!

כל הכבוד !!! זו תחושה נהדרת ופיצוי על העבודה

שעשית. אני במקום פרוסה של לחם עשיר בדגנים אוכלת 2 פרוסות של לחם קל עשיר בדגנים זה נותן תחושה שאכלת יותר לחם.

סוף, סוף, צדיק וטוב לו, רשע ורע לו.

שחר עולה איננה יודעת שאת גרה בארה"ב, ושם הכל בגדול.
פרוסת לחם אחת 25 פחמימות, וזה עדין לא הרבה שם..

רוצה להבין למה הלחם שינה

האם לא ידעת כמה פחמימות יש בלחם הקודם ועכשיו את יודעת?
למה ההבדל?

תומרונתם

New member
מנהל
ההבדל הוא סוג הלחם

על פניו על האריזה לא רואים סיבה לזה, אבל זה המצב

&nbsp
כל פרוסה בקודם היתה 16 גרם פחמימות והקפיצה את הסוכר די גבוה (אפילו ב-60-80), הפרוסה הנוכחית היא 25 גרם ועליה של אולי 30 למקסימום.

למעלה