שתהיה לכולם 2008 מגניבה :)
L LightbuIb sun New member 1/1/08 #2 ../images/Emo45.gif שנה טובה לכולם, שתהיה יותר טובה משנה שעברה (גם אם היא הייתה טובה) קמתי מוקדם בית ספר.
../images/Emo45.gif שנה טובה לכולם, שתהיה יותר טובה משנה שעברה (גם אם היא הייתה טובה) קמתי מוקדם בית ספר.
M Musedol New member 1/1/08 #3 שנה מקסימה לכולנו שתהיה טובה יותר מהקודמת, שנתפתח, נתחזק, נחכים ונהנה.
י ים רגשות משוגע New member 1/1/08 #5 אכן, ובהזדמנות זו אדביק קישור לפליקר שלי (תמונות סטילס): http://www.flickr.com/photos/7826272@N06/
כ כולם אוהבים את ישראל New member 3/1/08 #8 צפיתי גם בצילומים המדהימים שלך באפריקה בכל מיני חיות פשוט מדהים היה גדר מפרידה בין המטיילים לחיות? חלק מהחיות נראות לי מסוכנות ,,,כמו קופים גדולים וסוסי יאור,,,
צפיתי גם בצילומים המדהימים שלך באפריקה בכל מיני חיות פשוט מדהים היה גדר מפרידה בין המטיילים לחיות? חלק מהחיות נראות לי מסוכנות ,,,כמו קופים גדולים וסוסי יאור,,,
י ים רגשות משוגע New member 3/1/08 #9 זה טבע, אין שם גדרות, והחיות לא מסוכנות. כשאתה שם אתה האורח שלהן בסביבה שלהן
L LightbuIb sun New member 3/1/08 #10 וואו עידכנת בצורה מאסיבית אני צריך לדבר איתך היום לא הייתה הצלחה במבצע "שלומי שבן" נכון ?
L LightbuIb sun New member 3/1/08 #11 אוקי קיבלתי תשובה תודה לאל על "מערכת ההודעות הלא מקוונות" של המסנג'ר