שתהיה לנו שבת נעימה, רגועה, ומלאת אור ואהבה!
ע עינבלית New member 16/7/05 #5 יש לי צירים מוקדמים../images/Emo10.gif שבוע 31. אני שותה המון ומחכה שזה יעבור. אחרת- אצטרך בית חולים. תחזיקו לנו אצבעות שזה יעבור מהר?
יש לי צירים מוקדמים../images/Emo10.gif שבוע 31. אני שותה המון ומחכה שזה יעבור. אחרת- אצטרך בית חולים. תחזיקו לנו אצבעות שזה יעבור מהר?
א אמא של עופרי וטל New member 16/7/05 #6 ../images/Emo4.gif עינבל לשתות הרבה ../images/Emo175.gif וכמה שאת חושבת ששתית הרבה - תשתי עוד ועוד ועוד. תנוחי מנוחה כמה שיותר. ואני מחזיקה אצבעות חזק....
../images/Emo4.gif עינבל לשתות הרבה ../images/Emo175.gif וכמה שאת חושבת ששתית הרבה - תשתי עוד ועוד ועוד. תנוחי מנוחה כמה שיותר. ואני מחזיקה אצבעות חזק....
ל להבה איתנה New member 16/7/05 #7 ומוסיפה שעדיף לסוע סתם מאשר להגיע מאוחר מדי. (יש איזשהו שלב אלחזור בלידה,אם מגיעים לפני אפשר לעצור,ואם מאוחר מידי...אז יולדים.)
ומוסיפה שעדיף לסוע סתם מאשר להגיע מאוחר מדי. (יש איזשהו שלב אלחזור בלידה,אם מגיעים לפני אפשר לעצור,ואם מאוחר מידי...אז יולדים.)
ע עינבלית New member 16/7/05 #9 הם התרווחו- כל 20-30 דקות אני ממשיכה לנוח ולשתות. המיילדת שלי הסבירה על שלב האלחזור הזה, להבה איתנה. אני מקווה שאני כבר OVER...
הם התרווחו- כל 20-30 דקות אני ממשיכה לנוח ולשתות. המיילדת שלי הסבירה על שלב האלחזור הזה, להבה איתנה. אני מקווה שאני כבר OVER...
נ נונינקה New member 16/7/05 #11 מחזיקה לך אצבעות הייתי בסרט הזה. שתיתי בטירוף אבל אצלי זה לא עזר. ילדתי מוקדם. אז תשתי והמון
א אמא של עופרי וטל New member 17/7/05 #16 ../images/Emo45.gif מחזיקה אצבעות שהצירים יעצרו. תרגיי טוב.
ע עינבלית New member 17/7/05 #17 חזרתי כעת. הם רחוקים יותר ושחררו או יאללה- תודה על האצבעות, אני הולכת לישון (המון שעות בבית חולים זה מעייף)
חזרתי כעת. הם רחוקים יותר ושחררו או יאללה- תודה על האצבעות, אני הולכת לישון (המון שעות בבית חולים זה מעייף)
D daldan New member 17/7/05 #19 רק עכשיו ראיתי - מקווה שאת מרגישה טוב יותר. תשתי ותנוחי - יש לקטנצ'יק עוד זמן