שתהיה שנה טובה ומתוקה וחג שמח
L Longbow 3 New member 22/9/06 #10 שנה טובה ומבורכת!!!../images/Emo140.gif בהזדמנות זו הייתי רוצה גם להמליץ על שיר נחמד ביותר ששמעתי לאחרונה,לכב' החג ולכב' הסופ"ש:THE STATE WER'E IN של ה-CHIMICAL BROTHERS. (אל תדאו,זה לא כמו הרוב המכריע של השירים שלהם...). תהנו ושוב,שיהיה חג שמייח!!!
שנה טובה ומבורכת!!!../images/Emo140.gif בהזדמנות זו הייתי רוצה גם להמליץ על שיר נחמד ביותר ששמעתי לאחרונה,לכב' החג ולכב' הסופ"ש:THE STATE WER'E IN של ה-CHIMICAL BROTHERS. (אל תדאו,זה לא כמו הרוב המכריע של השירים שלהם...). תהנו ושוב,שיהיה חג שמייח!!!
K kittycatbone New member 22/9/06 #12 השיר/קטע שאני באמת אוהבת את הקמיקל ברודרס (לא שאני מכירה ממש הרבה שלהם..) זה המנגינת נושא של מועדון קרב
השיר/קטע שאני באמת אוהבת את הקמיקל ברודרס (לא שאני מכירה ממש הרבה שלהם..) זה המנגינת נושא של מועדון קרב
L Longbow 3 New member 23/9/06 #15 הממ... נסי גם לשמוע את THE STATE WER'E IN שלהם.... יש לי הרגשה שזה ימצא חן בעינייך ובעיניי עוד כמה אנשים פה חג שמח אגב ושנה טובה....
הממ... נסי גם לשמוע את THE STATE WER'E IN שלהם.... יש לי הרגשה שזה ימצא חן בעינייך ובעיניי עוד כמה אנשים פה חג שמח אגב ושנה טובה....
K kittycatbone New member 22/9/06 #11 שנה טובה ומתוקה כולם!!../images/Emo74.gif שתהיה שנה מלאת רדיוהד, ומי ייתך שבעזרת השם ייצא עוד בשנה העברית הזאת האלבום החדש!
שנה טובה ומתוקה כולם!!../images/Emo74.gif שתהיה שנה מלאת רדיוהד, ומי ייתך שבעזרת השם ייצא עוד בשנה העברית הזאת האלבום החדש!
L lostharpy New member 23/9/06 #13 שנה טובה ../images/Emo74.gif פורום זיהוי שירים מאחל לכם שנה נפלאה וחג שמח מי יתן שהשנה הזאת תהיה שנה פוריה מלאה במוסיקה טובה שלכם מאיה ועטר מנהלות פורום זיהוי שירים
שנה טובה ../images/Emo74.gif פורום זיהוי שירים מאחל לכם שנה נפלאה וחג שמח מי יתן שהשנה הזאת תהיה שנה פוריה מלאה במוסיקה טובה שלכם מאיה ועטר מנהלות פורום זיהוי שירים