שתהיו בריאים

תותי5

New member
שתהיו בריאים

זה הפורום הכי לא מיותר שראיתי תמליצו לי על מסעדה

liti

New member
תני לנו כיוון...../images/Emo36.gif../images/Emo26.gif

באיזה איזור? איזה סגנון? רמת מחירים? נסי אותנו...

דקלה 3

New member
המלצתי היא

שמעת על דיקסי - מסעדה ברחוב יגאל אלון ת"א - ממש טובה אבל... איזה סוג את אוהבת? דקלה

yupy9

New member
דיקסי אחלה!

האווירה שם כ"כ נעימה! העיצוב החם, ובעיקר התאורה כ"כ מלטפת שממש עושה חשק להשאר עוד ועוד... השירות המהיר והיעיל, האוכל המצויין... והכנפיים... טוב, עד שלא מנסים לא מאמינים...!

rigor

New member
אסור לעשן בדיקסי!!!

יכול להרוס כל ארוחה טובה. מסעדות שאסור לעשן בהן נמחקו מהפאלם שלי... דרך אגב- באודאון אסור היה לעשן, אבל הם הבינו את הפוטנציאל, וכעת יש אזור מעשנים!

che55

New member
סוף סוף מקום נורמלי שאסור לעשן בו

יש כזה חוק - לא? שכדי לעשן באזור ציבורי צריך להקצות חדר נפרד ולא פינת עישון.... כל הכבוד למסעדה הזו

תותי-בת

New member
האוכל שם כל כך.. טעים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ויש גם את סטפאן בראון בת"א וגם את מזאלונה - אם תרצו כתובות תגידו...

גוז

New member
לדעתי ../images/Emo118.gif

הדלה - מזאלונה מאוד התקלקלה בשנים האחרונות. בכלל - קשה לי למצוא איטלקיות משובחות בת"א. רעיונות למישהו?

meravbr

New member
פרונטו מעולה!

והשאלה מה את מחפשת באיטלקי כי גם בקופי בר (שמוגדר נדמה לי ביסטרו טוסקני) יש מנות איטלקיות מעולות - האנטי פסטי המצוין, פסטות, בשר וקינוחים כמו קנולי... עוד אפשרות - טרה טוסקנה שקראתי עליה הרבה ביקורות טובות (אך עדיין לא הייתי) ועוד אחת - בליני (עם ארוחה עסקית ממש משתלמת גם בשישי ונדמה לי שגם בשבת)

איטלקית אמיתית-אוסטוריה דה פיורלה

בן יהודה 148 ת"א. פיורלה מברכת באיטלקית את הנכנסים, מבשלת באיטלקית, מתבלת באיטלקית... וכן, היא איטלקיה. פשוט, וטעים. ומחירים סבירים ביותר. נגבנו את הצלחות, וגם גילינו שהמנות המוצלחות הן אלה שבנוסח פיורלה... רק צריך לשים לב לשעות הפתחיה המצומצמות שלהם. כבר אמרתי איטלקים?...

25אירית

New member
ביג מאמא- אלופי העולם מקום 1.

בלי סגנים.... זו לא בדיוק מסעדה איטלקית כי יש שם רק פיצות, פסטות וקצת סלטים. אבל.. אין אין אין אין על הפיצות ופסטות שלהם! הכי טעים בתל אביב ובכלל. מגוון אדיר של רטבים ותוספות והכל מצויין. הפסטות החביבות עלי: גרגנלי פרושוטו ואפונה, רביולי דלעת, פנה בטטה, ספגטי מרינרה וגרגנלי בייקון ופטריות. מהפיצות: פרושוטו וביצת עין, קישואים וחצילים. הקינוחים גם טובים מאוד. המסעדת נחמדה מאוד ומעוצבת כבית אוכל (קצת רועש) והמחירים... זה הפינוק האמיתי, ארוחה זוגית באזור ה- 100 ש"ח. מ-ו-מ-ל-ץ

liti

New member
ביג מאמא

אני פחות התלהבתי מהקינוחים, לדעתי יש מקום לשיפור. הפסטות והשאר טעימות מאוד. אהבתי את המנה עם האספרגוס. המחיר ממש אטרקטיבי, יצאנו במחיר של 60 ש"ח לאדם ועם הרגשה שקיבלנו תמורה לכסף. אגב, הייתי שם במסגרת ערב בנות, והמקום ממש התאים לאירוע הזה.

דקלה 3

New member
תותי

תותי כמו ששמת לב שניים מתוך שלושת התגובות המליצ לך על דיקסי אז.. תחשבי על זה חיים טובים דקלה

למעלה