שתיהיה לך שנת 2020 מלאה בבריאות אושר ושמחה

monik21

New member
שתיהיה לך שנת 2020 מלאה בבריאות אושר ושמחה

אשמח למסר בתחום הרומנטי לשנה הזאת
או טווח קצר יותר
תודה רבה

monik21, יקרה

תודה על האמון.

פחד מהאמת כבסיס לבחירה בהעמדת פנים

החברה מאורגנת כדי ללחוץ על אנשים, כך שיתאימו את עצמם לתבנית אחידה. עקב כך עוטים אנשים ארשת פנים, של נימוסים ושל מנהגים נכונים. הם הופכים לטיפוסים שגרתיים, המגיבים על ציפיות האחרים – הם כה שקועים במה שאחרים חושבים, עד כי מאבדים את זהותם שלהם.

האם את מקרינה את מי שאת באמת, או שאת הדמות שאחרים רוצים שתהיי? יש אנשים שאינם מעוניינים בקשר איתך, אלא אם כן תהיי מה שהם רוצים שתהיי. אך אם תשקלי זאת בהגיון , משמעות הדבר היא שיחסים אלו מושתתים רק על נכונותך להיות מתומרנת. אם לא תשתפי פעולה, את עלולה לחוות דחיה. ציפיותיהם של אחרים יעצבנו אותך, ישלטו בך, יגבילו וישתיקו אותך. האם ליחסים כאלה את זקוקה?

המסר שבחרת מלמד על קושי לעמוד מול התמונה המלאה, על בריחה מהתמודדות עם האמת ועם האתגרים שבדרכך. הוא מנחה אותך לאזור אומץ, להפסיק לדחות את ההתמודדות ולעמוד מול הפחדים והקשיים שמעכבים אותך. התבוננות חסרת פשרות תסייע לך לגייס את האומץ הנחוץ כדי לעבור את התהליך שלפנייך ולהתקדם הלאה. זהו תהליך המביא להתחזקות ולמציאת המשאבים הפנימיים המאפשרים התקדמות ומסייעים בהגשמת המטרות.
זה גם הזמן לסיים פרויקטים ורעיונות שלא הגיעו לסיום והשלמה.

בידקי את עצמך על פי אופן תגובתך על מחשבות של אחרים. האם עלייך להפסיק לדכא את מי שאת באמת? אם כן , מהו הדבר הרע ביותר העלול לקרות לעומת מהו הדבר הטוב ביותר עבורך?

בהצלחה,

רחל

עשי במידע כטוב בעינייך ועל אחריותך

monik21

New member
במילה 1 WOW !!!תודה רבה מתחברת מאוד וכבר

הרבה זמן מנסה להיות מי שאני ואכן קשרים לא מתאימים הסתיימו כשניסיתי להיות אני ולא לתת להם להכתיב ולננווט אותי לפי מה שהם רצו
מקווה להמשיך לעמוד בזה ולפתוח לי דלת להכרות אמיתית יותר
שנה טובה

למעלה