שתיה חמה במועדונים

שתיה חמה במועדונים

אולי למישהו יש מושג למה לא מוכנים להגיש שתיה חמה במקומות כמו ברל'ה, בארבי...? כמדומני גם בקמלוט (אבל אל תתפסו אותי במילה)... אני מבינה שזה עלול להיות בעייתי כשיש הופעות בעמידה... אבל כשההופעות בישיבה ליד שולחנות... מה הבעיה? כל כך מתחשק סיידר אלכוהולי טוב בחורף הזה....

S1ndrome1

New member
פשוט מאוד

מקומות מכוונים לקהל יעד מסויים ולמעמד מסויים של המקום בעיני הציבור או שפשוט לא משתלם לקנות מכונת קפה וציוד נלווה יחיסית למה שנמכר במקום.

מעבר לזה

במקום שאני עובדת יש שתי ברים : שתיהים מגישים אלכהול (כמובן) אבל אחד מגיש שתייה חמה והשני לא, זה גם עניין של אווירה .

maxfain

New member
בקמלוט יש שתיה חמה, רק ש

השתיה החמה אצלנו לא יוצאת מהבר, במטבח יש עמדת קפה, ששם ישנה בחורה נחמדה מאוד שזה תפקידה - להוציא שתיה חמה וקינוחים. אגב דרושה לנו עוד אחת, או אחד, למי שמעוניין
בתוך הבר, יש מכונת קפה אך היא מוציאה קפה רק בארועים סגורים. ביום יום, היא משמשת אך ורק לחימום הסיידר האלכוהולי, וגם זה רק עד שההופעה מתחילה לרוב.

rustynail

New member
בוא נבקש מהדיילת שמיכה וכרית וזהו....

וברצינות ברים <> שתייה חמה דיון ארוך בנושא בטוח נכתב כבר, אני מניח שפשוט לא רוצים פתח לשתייה חמה לא אלכוהולית ושמעתי שהופעה ( נגיד פורטיס 30 שנה לפלונטר)+ וויסקי ( נגיד משהו מלפני 30 שנה שפלונטר יצא?) עושה חם בלב....

The German

New member
זה עובד ככה

שתיה חמה דורשת תשתית, שמלבד לשקע תלת פאזי, מרכך מים ועדיף מקור מים נפרד בצנרת, לא עולה כסף חוץ מחומרים מתכלים כגון הקפה (המכונה מושאלת על ידי ספק הקפה). שתיה חמה מתומחרת לרוב בסכום של מחת ל 20 ש"ח והלקוח מבזבז הרבה זמן בישיבה עליה. עדיף למכור מוצר אחר בכדי או להרוויח יותר רווח שיקלי או לחלופין להרוויח יותר אחוזים ללא צורך להתעסק במכונת קפה וכו'. סיידר אלכוהולי לרוב לא ימכר משיקולי ריווחיות. עדיף למכור מוצר אלכוהולי. ד"א הביקוש לא כזה גדול.

ומה עם הופעות?

גם ככה אתה יושב לשולחן שעה וחצי... עיניין ה: " שתיה חמה מתומחרת לרוב בסכום של מחת ל 20 ש"ח והלקוח מבזבז הרבה זמן בישיבה עליה. " לא ממש תופס פה... הם מעדיפים שנזמין שתיה קלה ב12 ש"ח, ולא קפה נגיד ב20 ש"ח?

The German

New member
העלת נקודה נכונה בקשר להופעות

אך עדיין, בעלי הברים מעדיפים למכור אלכוהול, בנוסף עדיף לא להחזיק מלאי לשתייה חמה לשימוש פעם פעמים בשבוע. קפה מאבד מהטריות מהר אם פתחת את השקית, מכונת קפה צריכים לנקות ביסודיות. האופציה של סיידר עם יין אדום אפשרית.

maxfain

New member
הבעיה עם קפה במועדוני הופעות

הסטימר עושה המון רעש, המועדונים חתומים על חוזה עם האומן שמופיע, חוזים שונים לאומנים שונים. יש הופעות ללא הגשה כי זה מפריע לאומן, יש הופעות ללא תזוזה בכלל מצד הצוות כי זה מפריע לאומן, אבל ברוב החוזים יש את עניין הרעש שהמקום עושה בזמן ההופעה, וסטימר זה אחד מהם. מקווה שעזרתי לך בסוגיה.

למעלה