שתיה מוגזמת של דיאט קוקה קולה...

avitano

New member
שתיה מוגזמת של דיאט קוקה קולה...

שלום, אני נער בן 18 וחצי... אני לא יודע אם הפרטים חשובים אבל הגובה שלי 172 והמשקל 85 הייתה לי תקופה שהייתי שותה רק מים בתחילת הלימודים התחלתי לקנות מדיי פעם בקבוק חצי ליטר של דיאט קוקה קולה וכיוון שיש בזה רק קלוריה אחת פחות או יותר... אז זה לא כזה נורא אבל בזמן האחרון כל יום אני מרגיש צורך לקנות בקבוק דיאט קוקה קולה ואם יש אבל של חברה אחרת זה משגע אותי אני ממש התמכרתי לזה... וזה מפריע לי! היום למשל? שתיתי 2 וחצי בקבוקים של ליטר וחצי! זה מטורף! וברגע זה ממש? כן, אני שותה דיאט קוקה קולה. מה שיותר מטריד אותי שזה מכיל חומר מסרטן E משהו... מה אני יכול לעשות? כבר כדי לא להשתעמם מהטעם התחלתי להוסיף לזה תמצית רום, ליקרים מיוחדים (האמת היא שזה יצא טעים מאוד :) ) שתיה מוגזמת כזו של המשקה הזה, בריאה? (כמובן ששום דבר מוגזם הוא לא טוב אבל אני מדבר במיוחד על המשקה הזה) מה אני יכול לעשות?

חח יו יש לי בדיוק אותה בעיה!בדיוקקק

אני התמכרתי כל יום בביצפר אני חייבת חייבת בקבוק חצי ליטר קטן של פפסי מקס בבית עוד כמעט בקבוק שלם של פפסי מקס..גדול זה בגלל שאני חייבת לנשנש אם לא אני מתההההההההההההההההההההההה ודבר שני אני צרכה למלא את הבטן כמה שיותר ואני שותה 2 ליטר מים כל יום. לא פחות.בחיי ואל תגיד לי אז תנשנשי במקום הדיאט קולה או תאכלי ותמלאי את הבטן אני אנורקסית. ככה שאוכל זה לא אופצייה:)

שתיית קולה

קולה מכילה קפאין שהוא בעיקרון מרכיב ממכר וכן אין לצרוך ממנו בכמות כה גדולה. כמו כן המשקה בכמות גדולה עם הממתיק המלאכותי שבו ,לא מומלץ אתה נער מתבגר ונראה לי שנסחפת. אנא הגמל במהרה.

abcuyo

New member
האם נכון שקולה עוצר שילשול?

נזכרתי שיש עיצת סבתא כזאת, האם זה נכון? (ברור לי שלא כדאי לצרוך קולה על בסי קבוע בגלל הסוכר והגורם הממכר)

PusS In BootS N

New member
נצל"ש..

מממ.. רציתי לדעת, אם למישהו יש את טבלת המשקל.. ז"א שיש את הגובה.. והגיל.. וכמה צריך לשקול לפי הנתונים.. אודה מאוד למישהו שימצא לי את זה... בשביל לדעת אם להתחיל בדיאטה.. או לא..

למעלה