שתיה של אלכוהול כול היום

שתיה של אלכוהול כול היום

איך ניתן לעזור לבחור ששותה אלכוהול כול היום וכול יום הפעילות שלו ירדה לאפס יושן כול היום בין כוסית לכוסית או בקבוק אין לא תאבון נחבל בגלל חוסר יציבות לפעמים קשה לראת ושאין לי אפשרות וכילים לעזור לו בבקשה תעזרו לי לעזור לו תודה

ברוכה הבאה מלאך בלבן../images/Emo140.gif

"מלאך בלבן" מעלה בי קונוטציה של אחות בבית חולים... במקרה שאת מתארת, לצערי ולפי הבנתי אינך יכולה לעשות דבר כל עוד הבחור לא מבקש עזרה ולא רוצה לשנות את דרך חייו. את כותבת - "קשה לי לראות ושאים לי אפשרות וכלים לעזור לו"... זה נכוןחביבתי, נכון עד כאב. אנו אולי יכולים לעזור למי שמבקש מאיתנו עזרה, אבל לעולם לא נוכל לעשות בשבילו את העבודה. בכל מקרה, בקישורי הפורום תוכלי למצוא קישורים לאתרים של AA - אלכוהליסטים אנונימיים, ועוד ארגונים שאולי יוכלו לסייע לך. מצרפת לך קישור: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/Links/Default.aspx?ForumId=1951
אוהבים

בוחרים בחיים תודה

אולי הוא עצמו לא מבין את התלות שלו במשקה ולכן מתפקידנו איך שהוא לנסות אין לי מושג איך לכן פניתי לפה לבקש עזרה עצה לא בדרך המקובלת מפני כאשר הוא טיפה בלי אלכוהל חושב שיש לו שליטה על החיים שלו אין לו המשקה מדבר מגרונו לכן לפי דעתי הלא מקצואית אני חושבת שהוא מכור לצערי

שטול1

New member
מלאך בלבן שלום לך

אחת מהתכונות המאפיינות מכורים היא ההכחשה פשוט משום שהכרה במצב לאשורו משמעותה לוותר על מה שהוא הכי אוהב . נסיון מצטבר של עשרות שנים מלמד שאפשר לעזור רק למי שרוצה לעזור לעצמו נשמח לעזור במידה והוא יבקש עזרה בהצלחה

שטול 1

תודה על התשובה אתה צודק יש כמה בעיות אחת הוא חייל ולא רוצה לגרום לו רע הוא מספיק עושה את זה לעצמו במודה אני לא יודעת עם הוא ידע מה הוא אוהב אולי בהתחלה היום הוא בפנים והוא חושב שיש לו שליטה אין לו הגוף דורש וזה חזק ממנו . נכון לכול מה שאתה אומר שאפשר לעזור למי שרוצא לקבל עזרה . אבל אצלו יש מצבים שהוא יודע שהוא צריך להפסיק אבל בסופו של דבר האלכוהל שולט עליו רוצה לברוך מהמציאות וזה עוזר לו בהתחלה להיות בראש טוב ואחרי זה אין לו שליטה פשוט שותה עד איבוד חושים ואז הוא גם לא זוכר מה קורא איתו על הריצפה מקיא אקרסיבי עושה שטויות במצב הטוב הולך לישון שוב לפעמים יכול לישון בכול מקום וזה שהוא מגיע על חוסר שליטה וידיע מה נעשה איתו זאות הסכנה בעיני כמובן גם הגורם .אבל כול פעם אצלו זה גורם אחר פעם זה עישון ופעם זה שתיה ולען זה יכול להגיע מה עוד היות והוא חייל גם כספיים אין לו ואז ניכנס למינוס יגיע יום אחד למצב לא היה לו כסף לאלכוהול שתה ספירט רפואי אני נקרעת מפניים וחסרת ידע ויכולות לעזור לו . תודה על הכול בייי

למעלה