שתייה.

L y c a n

New member
שתייה.

השבוע (נראה לי זה היה יום חמישי) יצאנו למועדון, ומכיון שאני הייתי עם המפתחות, ועל ההגה, נמנעתי מלשתות חריף, אז השתדלתי להינות בלי, בהתחלה הלך פחות, אחרי זה ממש השתפר, ונהיה לא רע.. אני מניח אדרנלין וזה.. בכל מקרה, לי אישית הרבה יותר כיף שמהול אלכוהול בעיניין.. (על סוגיו השונים), אפילו אם זה רק כמה בירות. מה איתכם? איך אתם מסתדרים עם יציאות בלי אלכוהול?

driffted girl

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo72.gif

נורא קל להנות בלי שתייה...כמובן שזה תלוי בזמן, במקום באנשים... אני אישית לרוב נהנית, רק בגלל חברות שלי. הן הסיבה להנאה... מה שכן קורה שאני שותה בבית לפני היציאה , ואז זה מבוקר כי אמא דואגת שאני לא אפריז בייחוד שאני לא לידה
מה שכן מלא פעמים כשאני לא שותה מגיע איזה מישו ומציין בפני שאני שיכורה
...ואז אני מסבירה לו שאני סתם סטלנית טבעית ואז הוא חושב שאני עובדת עליו
.... פואנטה- בלי אלכוהול הכי כיף... נורא מערער אותי לחשוב שאנשים הופכים לתלותיים בכוס אלכוהול בשביל להנות, רק כי הם לא מבינים את הפוטנציאך בהנאה מפוכחת.... אני אישית גאה בך
כל הכבוד

L y c a n

New member
הממ

תראי, מהניסיון שלי, כמה שהבן אדם יותר שיכור, ככה הוא מכחיש את זה יותר.. לא יודע, ככה זה! ו.. בדיעבד, חבר שלי אמר לי שמלא בנות הסתכלו עלי, אני בנאיביות שלי, לא שמתי לב:S כל הזין

זכוכיות

New member
פעם הייתי כמוך,

אבל קצת איבדתי את זה, אני הרבה פחות נהנית מאלכוהול מאז ששי הוציא רשיון, פשוט לא כיף לי לשתות בלעדיו...

בגדול- אני לא ממש אוהבת אלכוהול,

ככה שבד"כ אם אני מזמינה שתייה אלו יהיו משקאות כמעט נטולי אלכוהול לחלוטין כמו למשל בריזר. אם אני רוצה ממש להתפרק אני כבר חייבת לשתות משקה אלכוהולי קצת יותר חזק, כי זה מה שנותן לי אנרגיות ומשחרר אותי ככה שאני יכולה לרקוד ולהשתולל כמה שעות טובות

ChilD SouL

New member
שתייה ../images/Emo3.gif

לרוב כשאנחנו יוצאים אז אנחנו מלא חבר'ה ולא לכולם יש רכב, אז אנחנו מארגנים טרנזיט עם בנאדם שכבר מכיר אותנו. כך אנחנו נוסעים וכך אנחנו חוזרים- ככה שאין בעיה של שתייה וכל אחד יכול לשתות כמה שבא לו. אבל... לפעמים אנחנו גם יוצאים במיעוט ואז תמיד אומרים לי להביא רישיון כי יודעים שאני זאת ששותה הכי פחות, אם בכלל. בגדול אני לא צריכה אלכוהול בשביל להנות, מספיקה לי מוסיקה טובה ואני כבר נכנסת לאווירה של סאטלה בלי אלכוהול. מה גם שאלכוהול לא עושה לי את זה ולכן אני גם לא שותה הרבה, מקסימום 3-4 קוקטלים ובין כה וכה זה לא משפיע בשיט אז...

אני

ממש לא שותה כל פעם, אבל כשאני כן, זה משנה הכל. כשהייתי בתיכון גיליתי את פלא האלכוהול, זה ממש שינה אותי ונתן לי ביטחון לעשות דברים שפעם לא הייתי מסוגלת לעשות. הייתי אומרת מה שבא לי ורוקדת, אני אף פעם לא רוקדת בלי אלכוהול. שותה ממש לעיתים רחוקות. לפני כמה ימים חבר שלי ואני נסחפנו עם השתייה סתם בבית,היה מעולה. שמנו מוזיקה מטורפת, איבדנו שפיות לגמרי. בחיים לא שתיתי ככה. ההנגאובר של יום אחר כך היה קשה, ועכשיו כל פעם שמציעים לי אלכוהול מכל סוג שהו...אני נזכרת בטעם ובריח וממש לא בא לי! מי היה מאמין שהרגע הזה יגיע. זהו, סתם חלקתי. מקווה שהאהבה לאלכוהול תחזור אליי

pain is MY love

New member
לא מסתדרים חחחח

אין אצלנו דבר כזה לצאת ולא לשתות... פשוט לא קיים. אפילו לא קיים אצלנו לצאת ולא להשתכר. הנהגות כמובן שומרות על עצמן אבל אני לא נוהגת אז אני לא מכירה את זה... אפשר להגיד שאנחנו די תלויות בשתייה ומתקשות להנות בלי וזה הגיוני כי הפכנו את זה להרגל וזה חייב לבוא ביחד אצלנו (נו כמו בניסוי של פבלוב עם הכלב והפעמון חחחח) אני משערת שאפשר לצאת מדי פעם בלי לשתות אבל אני לעולם לא אבין כאל שלא נוגעים באלכוהול!!!

אני יכול להנות בלי שתייה

אבל זה לא אותו דבר אני פיתחתי מנהג עם חברים פעם בשבוע רואים משחק ופותחים דרינקים מה גם שיש לי מנהג קבוע כוס עראק אחרי האוכל כיף להתמסטל זה רגע כזה של בריחה מהמציאות

Cobe Anan

New member
אני אוהב לשתות..

אבל זה לא הכרח. אם יוצא, אני מאד אוהב להשתכר. אם לא,לא נורא.

אצלי תלוי עם מי יוצאים...

לדעתי לשתות קצת ולתפוס ראש אם כבר יוצאים...זה הרבה יותר כיף ... אני שונאת להשתכר... ולא מגיעה לזה.. אבל לפעמים יש אנשים שהצחוקים לא נגמרים איתם גם בלי אלכוהול.... :)

לילך181

New member
שתיה

לשתות זה כיף, אין ספק, אני אוהבת גם כי אני אוהבת וגם כי זה משחרר. אם יום אחרי אני מרגישה רע זה לא שווה את זה, וקשה לשים גבולות. לא מעט פעמים אמרתי לעצמי- "אני לא נוגעת בזה יותר" ושוב שותה.. בדרך כלל אני מצליחה לשים את הגבול, ואז זה סבבה.. ברור שגם אפשר להנות בלי.

כשאני שותה

אני לא מגיע למצב שאני לא יוכל לנהוג (לא יותר מ2 מנות של אלכוהול) אז ככה שאני אף פעם לא צריך להסתדר בלי שתייה

נרקי

New member
לא שותה תמיד../images/Emo13.gif

תלוי לפי החשק.. גם אני ביום שבת יצאתי לקשתות באשדוד
הייתי באיזור אז קפצתי לשתות בירה בסוף שהמלצרית הגיעה החלטתי לקנות לי נס על חלב
כמה אפשר לשתות אלכוהול
יצא לי מהאף!

אה תיקון טעות

אני שותה רק יין שאבא שלי עושה בבית יין מתוק אבל אף פעם לא בכמות שהשתכרתי זה יאמי נאמי בסה"כ

למעלה