שתיים זה תמונה זה עוקבת :)

vetruven

New member
שתיים זה תמונה זה עוקבת :)

שתי תמונות עוקבות אחת אחר השניה.... הראשונה backgrnd blur+motion blur Controlled channel desaturation וכל מיני פקה פקה אחרים....

vetruven

New member
מספר שתיים

ד"א שחכתי להזכיר - בתמונה - זה חמודה שלי :) הקיצר במהלך העשייה - זה היה אחת הסתעפויות למראות שבד"כ אני לא שומר אותם - אבל זה די תפס את עיני ..... נראה מעניין.... אותה תמונה - חתוכה - עם עוד שכבה מלמעלה (שכבה כפולה) - אחד המודים על שכבה עליונה - לא זוכר איזה - נראה לי COLOR BURN הקיצר גם פקה פקה נחמד

D2T2S

New member
מזל טוב../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo65.gif

ראיתי שיש לך יומולדת
יש לי יום אחריך
עקרב רולז

מזל טוב! זוכרת אותך מפורום הצילום!

אתה היית זה שבזכותו 'פתחנו' את 'מדור הפוטושופ' בקישורים\מאמרים,בזמן ש'פוטושופ' היה עדיין בבחינת 'ארץ זרה ולא מוכרת' לרוב המשתתפים. לאן נעלמת? (אבל טוב שאתה פה
) הראשונה - מענינת - לא רק אפקטים ופעלולים,אלא גם זוית מיוחדת,כזו הנותנת 'עומק' לדמות,אז אהבתי יותר
. מזכיר עטיפת דיסק

ran refael

New member
הראשונה נהדרת

הצילום עצמו מרשים מאוד, אהבתי את משחק הפרספקטיבה ואת החשיפה הקונטרסטית לגבי משחק הפוטושופ, אני מסכים עם הדיעה של איריס, התמונה נראת כעטיפת אלבום עיבוד נקי ומעניין לגבי משחק הצבע, הגוון האדום בגרביונים בולט יתר על המידה לעומת השיער, לפי ההגיון זה צריך להיות הפוך המבט צריך להמשך כלפי מעלה ולא כלפי מטה שימוש נהדר במריחת הרקע, התמונה נראת דינמית וסטטית בו זמנית

vetruven

New member
תודות :)

jazz תודות רבות לך - איזה נחמד זה שזוכרים אותי :) למראות שזה היה לפני כמה שנים טובות נעלמתי לצבא.... מישהו הרי צריך לקרוע את הארץ לאורכה ולרוחבה בנסיעות - ולהטמיע התייעלות - מערכות מידע - תהליכי תעשיה וניהול ועוד כל מיני פקה פקה בכל בסיסי צה"ל לא מזמן סיימתי - אז אני מרשה לעצמי קצת לחזור למוטב.... תודה... על המזל"טים התייחסות ל D2T2S על "עקרב רולז" זה לא ממש מדוייק Somebody Rulez Scorpio Rules The Somebody זה הגדרה יותר מדוייקת. :)

D2T2S

New member
קטנוניות קטנוניות.... ../images/Emo3.gif

העיקר אנחנו שולטים!!!
שיהיה לנו המון מזל טוב!!! (22, כן?)

למעלה