אם אתה מחטט בין העלים ועוד לקראת השקיעה, תיזהר שלא תפריע את מנוחת הפיות שם.התחבאו להן בין העלים.
הפיות לא נמצאת בין האלים ?אם אתה מחטט בין העלים ועוד לקראת השקיעה, תיזהר שלא תפריע את מנוחת הפיות שם.
שמעת פיות, למה ישר אתה אלים?הפיות לא נמצאת בין האלים ?
יש פיות קטנות גם בין פרחים ובעלווה, ויש פיות ביער. בילדותי היה לנו ספר ביולוגיה עם המוני ציורים של פיות הפרחים. ככה שאין ספק שהן אמיתיות.הפיות לא נמצאת בין האלים ?
או, הנה אחד שמבין בפיות.ראוי שתבחינו היטב בין פּיּוֹת בין העלים שזו חוויה שאף אחד מכם לא חווה, בוודאות גמורה, לבין פיות בין האלים שתפקידן לשחרר לחצים "לא מוסריים?
אם בביאולוגיה למדתם על פיות אני מבין שבמדעים למדתם אלכימיה.יש פיות קטנות גם בין פרחים ובעלווה, ויש פיות ביער. בילדותי היה לנו ספר ביולוגיה עם המוני ציורים של פיות הפרחים. ככה שאין ספק שהן אמיתיות.
אם אתה שואל מה למדנו בבית הספר, אז התשובה שלי היא שאין לי מושג. רוב הזמן לא הקשבתי וכל מה שלימדו לא עניין אותי. אני כן זוכר שפעם המורה שאלה אותי שאלה, נדמה לי שזה היה בשיעור גאוגרפיה והשאלה היתה איפה במפה ירושלים, או אולי בשיעור אלגברה, ואולי גם זה וגם זה, ועניתי לה ישר כאמור לעיל "אני לא יודע וזה לא מעניין אותי". הזמינו את ההורים (לא רק בגלל זה, היתה להם עוד סדרה של תלונות) ושלחו אותי לתקופה ארוכה לפגישות עם היועצת. זה היה מעניין.אם בביאולוגיה למדתם על פיות אני מבין שבמדעים למדתם אלכימיה.
לי כילד זה היה מאד מעניין כי אהבתי לדבר עם מבוגרים. עם הילדים לא היה לי שום קשר, ממש אפס (וזו היתה עוד תלונה) אבל עם המבוגרים בשמחה ניהלתי שיחות ארוכות. בבית הספר הנטיה הזו שלי לא מצאה חן בעיניהם אולי גם כי רציתי לדבר על הדברים שעניינו אותי למעשה ולא על אלה שהם חשבו שצריכים לעניין ילד בגילי.הכי משעמם זו פגישה עם היועצת.
כן הם באו ביחד, אבל לא עזרו הרבה למורים. אמא שלי בשלב הזה כבר פיתחה עוינות רבה לישראלים וליהודים בכלל (עוינות שבהמשך תהפוך לאנטישמיות מלאה), והסכימה עם הבן שלה שאין לו מה להתעניין "בתרבות שלהם". אבא שלי כנראה כן תמך בתרבות שלהם אבל גם הוא לא הבין מה רע בילד שמעדיף לדבר בהפסקות עם המחנכת במקום לשחק עם ילדים אחרים.מעניין.
ההורים הגיעו?
יכול להיות שהבליטה במכנסיו נגרמה מהספר כמו גינה שהוא נשא בכיסו ?ושפשף את קצה המדף התחתון של השולחן בבליטה הפתאומית במכנסיו.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.