שתיית מים מרובה

שתיית מים מרובה../images/Emo118.gif

המצאתי שיטה לעצמי. כל פעם שיש לי חשק לאכול משהו (ואני לא רעב), אני שותה 3 כוסות מים. רציתי לשאול האם זה מסוכן? כי לפי מה שהבנתי זה אפילו בריא! ועוד משהו: אם המון זמן הייתי אוכל הרבה ועכשיו הפסקתי לאכול חטיפים וכל מיני דברים מיותרים בין הארוחות, ואני עושה כל יום 30-40 דקות ריצה קלה, אני ארד?
תודה! כמובן שאני אפנה בקרוב גם לדיאטנית שתעזור לי

שתיית מים

שתיית מים אינה מזיקה בכמויות שאתה מציין. כמובן שאם הורדתי נשנושים ואתה עושה פעילות גופנית -תרד במשקל. בכל מקרה טוב תעשה אם תפנה לדיאטנית

Infin1ty

New member
אכן כך?

את מטעה אנשים. גם אם אותו בן אדם הוריד נשנושים ועושה פעילות גופנית אך עדיין נמצא במאזן קלורי חיובי הוא לא ירד במשקל. גם אם הוא ירוץ מרתון כל יום ועדיין יאכל כדי להשאר במאזן קלורי חיובי הוא לא ירד במשקל.

אז איך כן?../images/Emo118.gif

ואני מבקש להפסיק להשתמש במונח "משקל" אלא ב"מסה". הרי משקל הוא כוח המשיכה למרכז גרם שמים.

רון ו

New member
שכחת שזה נער בן 14 שגדל?

ולא מומלץ להציע לו לקזז מהארוחות, במיוחד שהוא כבר קיזז את החטיפים והוסיף ספורט, בלי לדעת כמה באמת הוא אוכל. ברור שאם הוא מעונין לרזות הוא לא יגדיל את הארוחות. תיקון יותר חיובי יהיה לחלק את הארוחות הגדולות לארוחות ביניים וכל הכבוד על הגישה הפיסיקלית של הנער תרתי משמע.

Infin1ty

New member
עברית קשה שפה?

איפה כתבתי לאותו נער לקזז? אתה באמת אידיוט. סה"כ הבהרתי הערה שלא תיתן לנער יותר מידי ציפיות, הוא צריך ללכת לדיאטן ולא לשאול שאלה באינטרנט ועוד בפורום שהאינטרס שלו ידוע מראש.

Infin1ty

New member
אתה באמת זקוק לעזרה

מקווה שאתה מקבל עזרה, אחרת מצבך באמת יתדרדר.

למעלה