שתיי שאלות!

שתיי שאלות!

עכשיו הסתכליתי על לוח המראות וטיסות של בן גוריון. ויש שם טיסה של אלעל לאילת!!!!! בחייים לא ידעתי שיש טיסות כאלה. יצא לי לטוס דיי הרבה לאילת ובחיים שלי לא ראיתי טיסה של אלעל... מישהו??? והדבר השני הוא שראיתי המראה של אמריקאן איירליינס מתלאביב לצריך!!!! החבה לא טסה לארהב? עכשיו זאת לא טיסת קוניקשן כי לא רשום NEWYORK VIA ZURICH כמו בטיסות של איבריה למדריד

עוד שניי שאלות

עכשיו גם ראיתי טיסה של ישראייר לשדה דוב לבן גוריון...........?!?!?!?!? מישהו יודע איזה מטוסים שלוחת איבריה מתלאביב למדריד?

Asaf747

New member
והנה התשובות

טיסת ישראייר מבן גוריון לשדה דוב זו טיסה שמגיעה מאילת כנראה, נוחתת בנתב"ג וממשיכה לשדה דוב, מבלי להעלות נוסעים בנתב"ג. טיסת אמריקן איירליינס לציריך, היא למעשה טיסת SWISS ובשל הסכם קוד שר עם אמריקן איירליינס (יש קונקשנים מציריך לארה"ב עם אמריקן הרי) ישנם נוסעים שרוכשים כרטיסים באמריקן ( בעיקר נוסעים אמריקאים) וטסים בחזרה הביתה דרך ציריך. לגבי איבריה: איבריה מגיעה לארץ עם מטוס A319 וכרגע זו עונת השיא שלה בגלל הצעירים הרבים שממשיכים איתה לדרום אמריקה לקראת הקרנבל. (ישנן טיסות שרשומות כאיבריה, אך למעשה אלו טיסות במטוסי אל על - שוב, קוד שר)

נוב 00

New member
ניחוש שלי...

הוא שזאת טיסה משותפת של אל על ועוד חברה כמו ארקיע או ישראיר, כמו הסיפור שכתבת על אמריקן אירליינס

ארזS

New member
טיסות אל-על מנתב''ג לאילת

מבוצעות במטוסי ATR42 של ישראייר. אם הבנתי נכון, אלה הן למעשה טיסות המשך לנוסעי אל-על שהגיעו מחו''ל וחפצים להמשיך לאילת.

ny22

New member
מנהל
אלעל עושה טיסות כאלה

למיטב זכרוני. לפעמים זאת טיסת המשך מחו"ל.

נוב 00

New member
אם תשים לב...

תראה שיש הרבה טיסות שרשומות כטיסה של חברה מסויימת נגיד תאי, החברה התאילנדית בטיסה לבנגקוק בלילה של אל על,ומתחתיה תיהיה הטיסה המקורית של אל על או חברה אחרת...

ערן שחר

New member
אפשר לדעת מהיא הטיסה האמיתית

לטיסה "המדומה" כי הטיסה האמיתית היא עם 3 ספרות והטיסה שלא קיימת היא 4 ספרות

easysam

New member
זה לא חוק טבע

יש הרבה טיסות "אמיתיות" עם 4 ספרות (לא באל על, אבל בחברות שמפעילות הרבה קוים)

נוב 00

New member
אני יסביר...

יש לך לוח המראות לדוגמא... טיסה לבנגקוק של אל על נגיד בשעה 22:00 טיסה מספר 082.מתחת באותה שעה לאותו יעד אבל עם מספר טיסה שונה וחברה אחרת לדוגמא THAI תיהיה לך עוד המראה. זה לא שתי טיסות בנפרד, זאת טיסה אחת שאל על במקרה הזה מבצעת עם המטוס שלה שהיא עובדת בשותף עם החברה התאילנדית ומקצה לה מספר מקומות על הטיסה... יש המון טיסות כאלה של חברות שעובדות ביחד... אם אתה מכיר את האתר Amadeus ששם יש פירוט על כל הטיסות זמנים והכל אתה תראה הרבה טיסות כאלה... תקליד שם לדוגמא מ TLV ל BKK או מTLV לJFK אתה תראה כל מיני כאלה, החברה השותפה אבל הלא מבצעת מסומנת עם האותיות OP למטה...

jasmine38

New member
זהו שבדר"כ , אתה לא יודע.

אלא, אם תברר אצל חברת התעופה עצמה, ולא אצל הסוכן. זה יכול להשתנות ביממה האחרונה שלפני הטיסה, אם יש בעיה של מטוס שהיה אמור להשתבץ לטיסה, וחלה בו תקלה טכנית ואו תקלת לו"ז.

ערן שחר

New member
לפי מה שידוע לי אין החלפות של חברות

יש חברה שהטיסה באחריות שלה גם אם יש תקלה היא תביא מטוס מהחברה שלה כלומר מי שמבצע את הטיסה זה קבוע מראש והסוכנים יודעים אולי דגם המטוס יכול לשתנות ברגע האחרון

למעלה