שתיקה בממלכת האמירים...

קרני

New member
שתיקה בממלכת האמירים...

אני לא יודעת למה השתיקה שלך כל כך רועמת... לא יודעת למה השתיקה שלך בכלל... זה בוודאי משהו שעשיתי ואמרתי... מה?! זאת לא אדע... השתתקת לי ונעלמת... האם זה מאז שסיפרתי לך...? אתה יכול ללכת אם אתה רוצה... אבל לא בלי להגיד לי למה... ממני, הנעצבת התוהה...

naknik

New member
קרנ ..

תתעודדי קצת , יש זמן לכל דבר .. אך לעת עתה קחי את הזמן .. רק אל תשכחי שיש גם את הזמן האחר .. ולסיומו של יום , אולי איזה כוס תה ועוגיות ? :) עכשיו באמת לילה טוב .. ותרגישי טוב נקניק

קרני

New member
איזה כייף!!! :)

לקרוא את התגובות שלך :)) בלי סוכר בבקשה... :)) ותודה :)) שיהיה לך יום מדהים @ @ J U

sharon_xxx

New member
לפעמים עדיף פשוט לא לדעת למה

קרן, חמודה אני לא יודע מי הלך לך ולא אמר מדוע ... יש פעמים שפשוט אין מה להגיד ופשוט עמוק בפנים יודעים שעדיף לחוד ולא ביחד .... אל תחשבי על זה אפילו כי האמת, זה כבר לא משנה, מה שמשנה זה ההווה ולא העבר, מה שמשנה זה להתמודד עם מה שיש ולא עם מה שהיה ונגמר / או שלא נגמר ...

moran-b

New member
אני לא מסכימה...

קרני סליחה שאני חודרת לך ככה לפרטיות... אבל שרון אני לא מסכימה איתך. ברגע שאת לא יודעת למה - תמיד תחשבי על זה. תמיד תתהי... מה עשית איך עשית ומה לא עשית... האם זה בגללך? האם משהו קרה?... קרני צודקת. בן/בת יכול תמיד ללכת אבל לא להשאיר את בת / בן הזוג תלוש באויר בלי סיבה. וקרני.... ליבי איתך חמודה. מצטערת שהוא הלך ועוד יותר מצטערת שאין לך מושג על מה.

קרני

New member
חברות... B-)

היא דבר שמאוד חשוב לי... כשחברים שלי פתאום נעלמים, אני תוהה ודואגת... אני גם חושבת שחשוב לדעת לאן הולכים עם אנשים (במיוחד עם אלו שמהווים חלק טוב בעולם שלך...) את לא נדחפת לפרטיות... אם כתבתי בפורום, הוא נחלת הכלל לא?!:)) תודה על החיזוק :)) ודרך אגב, הוא הפסיק לשתוק... ועכשיו הערפילים קצת נעלמו... חברות בין אנשים... לכי תביני... ;-)) דבר מאוד מורכב... שיהיה לך יום נפלא חמודה @ @ J U

למעלה