"שתיקה" כלשון הרע .

"שתיקה" כלשון הרע .

האם ניתן להעמיד לדין רבנים ואנשי דת בכלל על רקע שתיקתם לנוכח טבח שואה ומלחמה בנימוק שמדובר ב"אי מניעת פשע" על רקע תפקידם הרישמי ?

להעמיד לדין את הרבנים הראשיים לישראל על רקע..

האם אפשר להעמיד לדין בינלאומי את הרב הראשי לישראל על רקע שתיקתו בענין המלחמות האחרונות?

ehaisraeliadv

New member
שתיקה כלשון הרע ? !

השאלה לא ברורה ונראה לי שזה לא הפורום המתאים, אם בכלל...

,מחדלי תקשורת" - לא במסגרת החוק?....

אני בטוחה שאתה מבין אותי = הרי מי שלא מפרסם בכלל לא טועה אף פעם ולא פוגע באף אחד מילולית ..... אבל מה עם פגיעה ממשית כתוצאה מ"מחדלי תקשורת" - זה לא מופיע בחוק?

חבר יקר

ראשית אבקש כי תגדיר את שאלותך בצורה ברורה ומסודרת והכל בכדי שתוכל לקבל מענה מהיר ורציני. מעבר לכך אומר כי על פי חוק איסור לשון הרע יש צורך במעשה אקטיבי בכדי להיכנס למסגרת החוק לכן לדעתי לא סביר כי חוסר מעשה יוצר עילה מכוח חוק זה. נ.ב. אדגיש ואומר כי אתה מוזמן להפנות שאלות ולשתף את חברי הפורום בתובנות ככל שאלו קשורים לנושא הפורום, לכן אנא הקפד לשמור על הרלוונטיות של הנושאים אשר מועלים על ידך. חג שמח וגמר חתימה טובה

"הונאה בחקיקת חוק לשון הרע".....

העובדה שמחדלי תקשורת אינם נכללים בלשון החוק (( שימוש לרעה בצנזורה צבאית - שימוש לרעה בפרשנים - שימוש לרעה בתקשורת המונים וכל זאת ע"י התעלמות הדרה ומניעת מידע "מימון" בעבור "אי פרסום" )) היא שערורייתית . לדוגמא - סגירת תחנות הרדיו ב,יום הכיפורים" 1973 - שסייעה לאוייב באופן נחרץ היא יותר חמורה מכל השמצה. אז למה החוק איננו כולל מעשים כמו "שתיקת רבנים אפיפיורים קרימינולוגים היסטוריונים רופאים מדענים" שהוא מעשה נבזי הרבה יותר מהטעייה שבמעשה. לרצוח עיתונאי ..... זה היה אמור להכלל בחוק הזה גם כן

למעלה