שתיקות בשיחה

nitzanEY

New member
שתיקות בשיחה

שאלתי לפני כמה ימים בקשר לנושאי שיחה עם בנות.. כולם ענו לי להמנע משתיקות.. אני לא מבין מה רע שיש שתיקה? זה לא אומר שאין על מה לדבר.. זה אומר שנתקענו.. ואחרי דקה אפשר לפתח שיחה הכי זורמת בעולם של שעות של כיף.... מה בנות חושבות על שתיקה? מה הן יחשבו על הבחור שבצד השני?

נו גילי

New member
דעתי היא....

לפעמים אמת, זה טיפה מבאס שהשיחה לא זורמת, כי יש בחורים שאין בכלל על מה לשוחח איתם, לא בקטע של ניתקענו, אלא בקטע שהוא משעמם שהוא ריקני- השיחה יכולה ממש לזרום אבל לכיוון שלא מתאים לי.

tokit

New member
יש שני סוגים של שתיקות

הסוג הראשון הוא הסוג שנובע משעמום. פשוט אין על מה לדבר. במצב כזה אני לא אחשוב שום דבר רע על הבחור, אבל אני אבין שאנחנו לא מתאימים. הסוג השני הוא שתיקות בונות. אלו שתיקות בהן אני חושבת, מביטה בעיניים שלו, מנסה ללמוד אותו (וכנ"ל לגביו..). אלו שתיקות לצורך למידה והבנה והן לא משעממות. אני אוהבת את השתיקות האלו, במיוחד כשאחריהן השיחה ממשיכה לזרום.

voguemaster

New member
שכחת שתיקות של ציפיה

שבדיוק נאמר משהו מעניין/מגרה והשתיקה מגבירה את הציפיה לדבר הבא שייאמר..

לורן29

New member
אני תמיד אמרתי

שעם הבן זוג שלי אשמח לדעת שאני יכולה לשבת יחד איתו , לשתוק, ושזה לא ירגיש מוזר. אבל בפגישות ראשונות שתיקה היא מתכון מעולה למבוכה ולתחושה שזה לא מסתדר או חוסר כימיה. זה לאו דווקא נכון, כי בפגישות ראשונות תמיד יש את הביישנות וכו'. מישהו אמר לי "לנשים תמיד יש על מה לדבר", וכנראה שהוא צודק (לפחות במקרים שאני ראיתי), אבל חשוב שיהיה עניין בשיחה. אחרת מה עוד עושים בדייט ראשון? לא? (או שכן ואני לא יודעת)

Sefy

New member
אז אולי אני באמת אישה...

כבר אמרו לי שאני לא מסוגל לסתום את הג'ורה שלי

בעעעעעעעעעע , הדבר שאני שונאת

בעולם זה דיייט עם שתקן ...זה מוציא לי את כל החשק מהסיפור. למה? כי זה מכניס אותי ישר לסרטים ש... א. הבן אדם לא מעוניין וזאת דרכו להראות לך. ב. הבן אדם פשוט משועמםםםם. ב. הבן אדם שקרן כי בטלפון הוא נשמע אחרת לגמרי. ג. הבן אדם ביישן בצורה כבר מוגזמת. ד. הבן אדם המום מהיופי והאופי שממולו והוא מסכן פשוט לא יכול להוציא מילה מהפה מהתרגשות ( כן.. כן.. בחלום אולי
) בקיצור סימן לא טוב ! אני בעצמי בחורה די ביישנית אבל אני בחיים לא אגיע למצב בו תיהיה שתיקה מהצד שלי בלבד.

Vdrums

New member
לדעתי פגישות ראשונות אין הרבה

שתיקות כי יש על מה לדבר, הרי מכירים אחד את השני. הבעיה היא אח"כ אם יש שתיקות אז איפושהו אין כימיה, כלומר יש את השתיקות האלה שלפני נשיקה והם לא כל כך ארוכות ומעיקות והן מגיעות אחרי שיחה די זורמת ויש שתיקות מחוסר עניין מצד אחד או פשוט כי זה לא זה. (חוויתי את זה על בשרי השבוע
)

../images/Emo45.gif מסכימה

יש שתיקות ויש שתיקות. יש שתיקות מעיקות לחלוטין שתאה לא יודע איפה לקבור את עצמך. יש שתיקות של אינטימיות. ויש שתיקות שפשוט אומרות, אני כאן ואתה לא צריך להגיד כלום....אני הכי אוהבת את אלו......

Vdrums

New member
ואני הכי אוהב את השתיקות

שמתחילות שהפה נסגר והעיניים מתחילות לדבר ...

unicornus

New member
היי ../images/Emo9.gif

נעים מאוד להכיר את הפורום הזה שמי יוני קורן ולהלן התגובה כמו שנקלטה ע"י כתבנו בשטח ---------------------------------- אז ככה.. לפעמים שתיקה מתפרשת כשיעמום מוחלט.. פגישה מענינת שנגמרת בפוזה מפוהקת משהו... לפעמים המבטים הם שמדברים ואז אין שתיקה יש חשמל באוויר לפעמים החיוכים עושים את ההבדל ואז אין דיבור אומנם, יש הרבה חשמל וטונות של כימיה... כשאצלי זה קורה אני מדבר על "נושאים שעולים ברומו של עולם" וקורע אותה מצחוק, ואז גם מזמינים את התפריט

למעלה