שתיקת הכבשים במתכונת כ א ל

avielss

New member
שתיקת הכבשים במתכונת כ א ל

היום התבשרנו על עמלה חדשה על סך 6 ש"ח (72 ש"ח לשנה) שחברת כ א ל הטילה על משתמשי כרטיסיה ללא שום קשר למספר הפעולות המבוצעות. כלקוח חברת כאל (וממחר בבוקר לקוח לשעבר) כתבתי להם מכתב תודה הרשו לי לצטט מתוכו: כאל לרצות יותר לכבוד :חברת כ א ל הנדון: מכתב תודה שמי אביאל וברצוני להודות לכם מקרב לב על העמלה החדשה בסך 6 ש"ח שתכנס לתוקף בראשון למרץ 2002 תודה על שאתם ברוב חזירותכם ותאוותכם לסחיטת הלקוחות. גרמתם לי ולחברי לבטל את כרטיס האשראי ולחסכון של 2000 ש"ח בממוצע חודשי תודה על החסכון חזקו ואמצו אביאל 051-*****

alondr

New member
כ.א.ל לזבל וחסל

אתה צודק צריך לעזוב אותם ומיד ולהשאר רק עם ישראכרט.

dundybar

New member
זו מלחמה אבודה

ברגע שישראכרט ישמינו מלקוחות מאוכזבים - הם יעשו את אותו הדבר וייגבו מחיר חודשי. ולאן נברח אז ? אני מציע לכם לגזור את התשובה שלי. ימים יגידו.

avielss

New member
מעןךם לא היתי בארצות הברית

אבל ספרו לי פעם שחברת בשר העלתה את המחיר ב 8 סנט והמכירות שלה נפלו. ורק הישראלים עם מטומטם ודפוק ע"י הבנקים וחברות האשראי ואף אחד אפילו לא פוצה פה מדינה מרגיזה!!!!!!!!!!!!

dundybar

New member
הכל שאלה של מודעוּת

העם מיואש ממצב בטחוני, אז בשבילו להתעסק עם חרמות ועם החרמות ועם ברוגז ודברים כאלה (שהם חשובים מאוד ואני לא מזלזל) - זה בזבוז כח שגם ככה לא נשאר הרבה. חבל. אבל זו עובדה. כל נסיון לחרם שנעשה בעבר - נכשל. העיקר זה - לקפוץ על מציאות, לקנות משהו בזול, להתפתות, להתאכזב ואחרי זה לרוץ ולהתלונן. זה עצוב - אבל זו המציאות.

אולי מישהו יודע?../images/Emo140.gif../images/Emo46.gif

אם אני לקוח של הבנק הבין לאומי הראשון - האם אני יכול לקבל מסטרקארד במקום הויזה כאל שהכניסו לי? ומהם תנאי הקבלה?

dmainsinner

New member
כן אתה יכול.....

אבל לא תוכל להשתמש בו ככרטיס מידע (בנקט). כל שעליך לעשות הוא לפנות לחברת ישראכרט ולשאול על דרך ההצטרפות. צפוי שפשוט תחתום על מסמך המרשה להם לחייב את חשבון הבנק שלך על פי הרכישות שביצעת.

odedg

New member
האם מישהו יודע

אם יש חברות אשראי אחרות ש ל א גובות את העמלה?!

dmainsinner

New member
גם חברת לאומי קארד הודיע על

גביית דמי שימוש בסך 6 ש"ח לחודש + 0.4 ש"ח על כל עיסקת תשלומים אבל ראו איזה פלא באתר החברה מופיע עדיין ההבטחה הבאה: "פטור מדמי חבר למחזיקי לאומי ויזה - פטור מדמי חבר כל עוד הכרטיס פעיל (בכפוף לביצוע 6 פעולות בממוצע חודשי לשנה). למחזיקי לאומי מאסטרקארד - פטור מלא מדמי חבר בשנה הראשונה (למצטרפים עד 28.2.2002). מהשנה השניה הפטור ניתן כל עוד הכרטיס פעיל (בכפוף לביצוע 4 פעולות בממוצע חודשי לשנה). " לא מאמינים תראו בעצמכם:

למעלה