שתי בעיות בהודעה אחת...

• פותח הנושא ST
  • פורסם בתאריך

ST

New member
שתי בעיות בהודעה אחת...

שלום לכולם! יש לי 2 בעיות, אני מקווה שתוכלו לעזור לי... כשאני מנסה לפתוח אתר, שיש בו flash לדוגמה, או כרטיס ברכה אלקטרוני, אני מקבלת הודעת שגיאה (צירפתי את התמונה שלה) וה-flash מותקן לי במחשב (עד כמה שאני יודעת. עד לפני כמה ימים הוא עבד מעולה) לפעמים אני מצליחה בכל זאת להעלות עמודים כאלו, אבל זה נדיר, ומפסיק לעבוד אחרי כמה זמן. הבעיה השניה היא, שאני לא יכולה ללחוץ על כפתורים כדוגמת ``חפש``, או ``שלח``, או ``הצבע`` (בסקרים לדוגמה). וכאן זה אפילו לא כותב לי הודעת שגיאה, אלא פשוט לא מבצע את הלחיצה (גם כאן אני יודעת שעד לפני כמה ימים זה עבד). עוד משהו. לפני שבוע נסעתי לכמה ימים. מן הסתם עוד אנשים השתמשו במחשב. יכול להיות שמישהו שינה את ההגדרות בטעות, ולכן הבעיות? תודה מראש, אסתי.

טרדר

New member
בקשר להודעה השניה

יכול להיות שמישהו שינה את ההגדרות אצלך, גם לי הייתה בעייה זו. ופותרים אותו ע``י התקנת דפדפן חדש, או מCD או מאתר אבל לא את אותו דפדפן שישי לך עכשיו.

d.r.

New member
אסתי נכון את עובדת עם מלניום??

בעיה נפוצה במערכת הזאת בקשר להודעת שגיאה תעבירי את הדפדפן לבררת מחדר אם זה לא עוזר את תתקיני את הדפדפן מחדש בעיית הלחיצה ,מניסיוני אין מה לעשות זה באג במילניום

ST

New member
נכון.

אבא שלי אמר שהוא שינה את ההגדרות, כי אתר מסוים לא עלה לו. אבל הוא לא יודע מה ההגדרות הקודמות. זה יעזור אם הוא יבדוק במחשב שלו בעבודה, ויעתיק את ההגדרות משם? תודה מראש, אסתי.

shachar39

New member
java

כנראה שיש לך בעיה בכל נושא הג`בה כנסי בדפדפן לכלים=>אפשרויות אינטרנט =>מתקדם =>שחזר בררת מחדל בהצלחה

turki

New member
אני חושב...

שאת צריעה לשנות את נגדרות הבטיחות של הדפדפן לרמה בינונית. לכי לכלים, אפשרויות אינטרנט. אבטחה ושם תשני את הרמה לבינונית מקווה שעזרתי

למעלה