שתי בעיות נוספות,

asdasdsadhg

New member
שתי בעיות נוספות,

לפותרים נכונה מובטח פרס בסך 1000 נקודות (לגבי השאלה מה עושים עם הנקודות האלה, זה לא כל כך ברור לי...) בכל מקרה, הנה הבעיות דבר ראשון מוזילה מסריח, אני שונא אותו שנאת מוות, והוא כל 2 שניות מוצא סיבה אחרת ליקרוס לי והלאה אל הבעיות * דבר ראשון אני מישתמש ב KPPP ומישום מה הוא לא שומר לי את השם מישתמש והסיסמא של החיבור DIAL UP שלי. אנא מיכם אל תרצו לי על בטיחות והסוואה למיניהם, ממש לא איכפת לי שמישהו יגנוב לי את שם המישתמש והסיסמא שלי לחיבור לנטויז´ן. * בעיה שניה היא לא כל כך בעיה אלא יותר תהיה. החיבור שלי לנטויז´ן הוא 115200 BPS ואין לי מושג איך נוצר חיבור כזה עם מודם 56K פשוט, לא גדל ולא נעליים.... אם תוכלו לענות לי על התהיה הזאת אז התשובה תתקבל בשימחה.

ezaton

New member
תן לראות

קודם כל, בקשר ל kppp, לא עבדתי איתו, לא יודע. איזו גירסא? תנסה לחפש עידכון, אולי יעזור. אם לא, אפשר בהחלט לחפש פיתרונות טקסטואליים טובים יותר (שימוש ישיר ב pppd, במקום לשלוח תוכנית גראפית לעשות את זה בשבילך). בקשר למודם ה 56, בוודאי - המודם לא מדווח מהירות חיבור חזרה למערכת, ולכן המערכת מצידה את מהירות היציאה הטורית שהוגדרה עבורו. זה הכל. איך לתקן? אולי שורת פקודה למודם (initstring), יעזרו. Ez

ezaton

New member
אגב

יכול להיות שההרשאות של etc/ppp/pap-secrets/ לא מאפשרות כתיבה לשם, ולכן יש לך בעיית שמירת סיסמא? תנסה להכניס אותה ידנית לשם, ותראה מה קורה. (להכניס כמובן, נכון. יש פורמט מאוד פשוט לקובץ). Ez

למעלה