שתי בקשות...

שתי בקשות...

יש לכם תמונות של יוסי חסון? כי אני פשוט לא מוצאת תמונה שלו...מתוך הופעה אני מתכוונת..! וזה מאוד חשוב! כי אני מכינה משהו...ויש תמונות של כולםםם חוץ משלו! דבר שני הדיסק שלי אצל חברה שלי ואני גם לא בטוחה שזה רשום שמה למרות שאני מאמינה שכן, בורה שכמוני-לא בדקתי...ואני לא תופסת אותה בשום מקום ואני חייבת לדעת מי הלחין ומי כתב כל שיר?..את כל השירים אני צריכה לדעת... תודהההה למי שיעזור לי!! יעזור מלאאא:)

I n n u e n d o

New member
../images/Emo47.gifבקשר לראשון.../images/Emo42.gif

אין בגלריות

little bony

New member
המממ... הנה..

קטע פתיחה- לחן עידו אופק אור כחול- מלים, לחן- עידו אופק עיבוד מיתרים- גיא מזיג שוב הדיסקו כאן- מילים, לחן, עיבוד נשיפה, מיתרים- עידו אופק למוסיקנטה לקלאסיקה- לחן, עיבוד וניצוח אייל מזיג לא בא לי לשמוע- מילים, לחן - איתי גלוסקא עיבוד מיתרים- עידו אופק ואורי ויינשטוק בחור ידוע בשכונה- מלים, לחן- איתי גלוסקא קרנבל- מלים, לחן- עידו אופק יצאנו לרקוד- מלים, לחן, עיבוד מיתרים- גיא מזיג בהעדר זמיר- מלים- איתי גלוסקא לחן- איתי גלוסקא וגיא מזיג יופי טופי אחלה בחלה- מלים- גיא מזיג, אסי ישראלוף, אריק לוי ואורן ארזוני לחן- גיא מזיג ואסי ישראלוף נראה לי שזה זהו.. אם צריך עוד משו בבקשה..

little bony

New member
לבדוק לך תמנוע!!!

מלים- גיחא מזיג ואריק לוי לחן- גיא מזיג עיבוד נשיפה ומיתר- גיא מזיג!!!

DesertRose7

New member
אז ככה..

תמונות.. אני אחפש! אבל אני לא מבטיחה כלום! בקשר לשירים (זה יהיה ארוך!) אז ככה.. קטע פתיחה: לחן: עידו אופק (זיגו) אור כחול: מילים: עידו אופק (זיגו) לחן ועיבוד מיתרים: גיא מזיג שוב הדיסקו כאן: מילים, לחן ועיבוד נשיפה ומיתרים: עידו אופק (זיגו) לא בא לי לשמוע: מילים ולחן: איתי גלוסקא עיבוד מיתרים: עידו אופק (זיגו) לה מוסיקנטה לה קלאסיקה: לחן עיבוד וניצוח: אייל מזיג מילים: אסי ישראלוף בחור ידוע בשכונה: מילים ולחן: איתי גלוסקא קרנבל: מילים ולחן: עידו אופק (זיגו) יצאנו לרקוד: מילים, לחן ועיבוד מיתרים: גיא מזיג בהעדר זמיר: מילים: איתי גלוסקא לחן: איתי גלוסקא וגיא מזיג אלפקה: מילים ולחן: עידו אופק (זיגו) וגיא מזיג לבדוק לך ת'מנוע: מילים: גיא מזיג ואריק לוי לחן ועיבוד נשיפה ומיתר: גיא מזיג אחלה בחלה: מילים:גיא מזיג, אסי ישראלוף, אריק לוי ואורן ארזוני לחן: גיא מזיג ואסי ישראלוף

little bony

New member
איזה מבאס זה..

לכתוב כ"כ הרבה ולגלות שעוד מישו כתב את זה ומסודר יותר..

papal

New member
Tז ככה

קודם כל תמונות של יוסי חסון- אני ישים כאן אבל- אני חייב לתת את הקרדיט של התמונות לפורום הרשמי של הדורבנים בהייד פארק- שיואב בוודאי יסכים איתי שהוא מקור בלתי נדלה לתמונות ב- אם את עושה איזשהוא פרוייקט אשמח אם תיצרי איתי קשר -כי אנחנו מארגנים כל מיני דברים ליום שני למפגש סבבה?

הממ..אז כך

חיחי אני עכשיו בבי"ס... קיצר...למפגש מחר אני כנראה לא אוכל להגיע, כי יש לי בי"ס ממש מוקדם יום אחרי זה...
אבל אני ממש אוהבת לעבוד בפוטושופ..והתחשק לי לעשות רקעים ושטויות...ואחד מהרקעים מצריך תמונות של כל חברי הלהקה מהופעות... אם תרצה אוכל גם להכין לוגו למאמ"ה...:)

אהה ועוד משהו...

אם אתה כבר פה, חח אולי תוכל לומר לי מזה אימייל של ספק אינטרנט ואיך אני משיגה אחד שכזה?.. כי אני כבר שנה מנסה להרשם להייד פארק ולאאא הולך לי...כי אין לי כזה...אני חוששת... תודה תודה תודה

למעלה