שתי בקשות

bizoot22

New member
שתי בקשות

אוקיי אחד אני מת כבר לשיר אין שמחים בלילה בגירסה טוב יש לי את השיר בגירסה חרא ועוד משו אני צריך עבודה על אביב גפן עדיף באנגלית עם למישו יש את אחד משניהם או את שנייהם או שסתם רוצים לדבר עם מישו כל כך נחמד וכל כך חמוד אז כנסו לאיי סי שלי 342551195

LightbuIb sun

New member
היי

למה שלא תעשה את העבודה לבד במקום לחפש עבודה שמישהו אחר עבד והשקיע בה?

bizoot22

New member
כי אין לי כוח

אין לי כוח לעשות את העבודות המגעילות האלה של בצפר אז עם למישו יש אז למה לא לקחת ממנו

bizoot22

New member
כן ממש לבצפר זה ממש כיף

אני אוהב את אביב אבל אני לא מסוגל למיסגרות עם אומרים לעשות עבודה אני לא מסוגלל

מעיין51

New member
זה הגיוני..[לא]

זה מטומטם לגמרי... כאילו מה הבעיה להעתיק משהו מויקפדיה זה א'... ב'... זה אביב.. בכל מקרה אתה בטח רוצה לדעת את כל הדברים האלה עליו..אם אתה באמת כל כך אוהב אותו כמו שכתבת.. אז מה הבעיה לקרוא קצת.?!

תמרוש5

New member
כן זה לא אמור להיות כ"כ בעייתי..

לא חסר חומר על אביב. ובאמת שזה מישהו שאתה מעריך ואוהב מה הבעיה?

bizoot22

New member
יאוווו איזה שטיותתת זה בצפרר

אני אוהב את אביב מאווד כמו לא יודע מה ואני יודע עליו יפה מאוד והעבודה הזאת לא תעזור ליי ואל תתחילו לשחק אותה מה זה אביב זה כיף וכל זה עבודה זה לא כיףף מה לעשות לא אוהב לשבת ולעשות עבודות לא נהנה

galush29

New member
יש לי שתי דברים להגיד לך.

1.אתה ממש חצוף. 2."ואל תתחילו לשחק אותה מה זה אביב זה כיף וכל זה". אז ככה,שאפחד לא משחק "אותה" כמו שאתה אומר,ויופי שלא כיף לך לעשות עבודות!מה אתה רוצה מאיתנו?שאולי נכין לך את העבודה..כי אתה יודע,לנו זה כיף! אתה אומר את זה צורה של כיאלו חייבים לך משהו..זה מעצבן!! =S

bizoot22

New member
מה מה מה??

מה ביקשתי עם למי שיש עבודה אז שיוכל לישלוח לי זה חוצפה אני לא ביקשתי שתכינו לי אני אמרתי את האמת שאין לי כוח להכין עבודה לבצפר הזה ומה הקשר משחק אותה שאני אומר את האמת אני ביקשתי בקשה הכי קטנה שאפשר ותיראו איך אתם הופכים את זה לבקשה כל כך גדולה אני באמת לא מבין מה הולך פה אז תפסיקו לחנך אותי כי זה לא מה שיעזור לי

מעיין51

New member
נראה לי שהתחלנו קצת ברגל שמאל

חח.. אל תתרגש.. כולה הגיבו לך.. לקחת רציני.. כולכם.. בהצלחה עם העבודה...=]

הוא כולה שאל אם למישהו יש עבודה על

אביב לתת לו זה הכל! אתם רואים שאתם מתנפלים על כל דבר שאומרים פה
הוא רק ביקר.. זה הכל.. אם אין לכם פשוט על תגיבו וזהו הוא לא אמר לכם להכין לו עבודה או משו כזה =//

למעלה