שתי בשורות טובות!!!

עציון

New member
שתי בשורות טובות!!!

צר לי להפריע ולנשב רוח חיובית בפורום, אבל אני פשוט לא יכול להתאפק: שתי בשורות טובות אני בא לבשר. אחת טובה והשניה טובה יותר. 1. עוד יום אחד יא מ... ביום שישי נוחתים הזוג המיתולוגי, בני וכלתי החוזרים לאחר 3 שבועות מהמזרח. זה אומר: א. אני מחזיר להם את הפיקדון. את הנכד. ב. שאהיה יותר פנוי הן בעבודה והן לבילוי. ג. ממילא נגמרו לי הטיטולים והם חוזרים בזמן. ד. אני מפסיק , לצערי, לאכול מהגרבר של הילד(וזה החלק הרע בהודעה). ה. אוכל לישון, כך אני מקוה, מבלי להתעורר פעמיים שלושה-בלילה. ו. יש סיכוי שאקבל נשיקה מכלתי. (כן סיגל. עוד סטיה הנקראית: כלהיזם- סוג של סטיה נוראית שאין לה מרפה..) 2. לא תאמינו. אבל זו בשורה עוד יותר טובה. ח-מ-ו-ת-י אצלינו בבית לשבת (וזה אחרי ששבת קודמת היתה לי ביתה הצעירה, גיסתי, לאורחת). אני כרגע שוקד על הכנת שאלות בכתב לחמותי, כי כידוע, היא לא פוצה פה שאני בחדר איתה (יחוד??) . השבת הצפי: אשתי, אני וחמותי . סרט רב עלילתי. מרגש. בוהה ומדמע.

עציון יקירי

1. ביום שישי גיסתי המיתולוגית יוצאת לנופש ומחפשת מי יחזיק לה את "הקניבלים" שלה. כך לא תוכל לישון, גרבר בטוח תאכל, זמן לבילוי לא יהיה. ונשיקה מגיסתי בהחלט ת ק ב ל (אפילו צרפתית, איחס
) לשבת אני אשלח לך את חמותי כך תשלים את חמותך ותבכה עד השמיים. והנה פתרתי לך כמה בעיות איך?

עציון

New member
נשמה טובה. איזו נדיבות.

אז קודם כל, אני לא נעלם אלא גם נמצא בפגישות עם אנשים במסגרת עבודתי. בין לבין אני פורץ. כותב. עונה וכו.(זו תשובה להודעה אחרת שלך). שנית, אסתפק בירושות שלי ואותיר לך משלך. אני מציע לך לנסות להתענג על אותם אובייקטים שאני מתענג בהם לאחרונה ואשר עליהם כתבתי לעיל. מוטב כלה אחת ביד מאשר שתי גיסות על העץ.....או, לגירסתכן, מוטב חמות על העץ מאשר גיסה על הגץ.

חמודי,

זה שאני לועגת לחמותיות פה זה לא אומר שאני מוותרת על שלי. חבל לך על הזמן כי חמות כמו שלי זה נכס וכולן היו נלחמות עליה, ופה בדיוק הבעייה שאין לי על מה להילחם ומגרד לי בשיניים ככה סתם. "אני חולה על חמותי ובעיקר חולה מימנה" ועכשיו בכלל בילבלתי אותך !!

עציון

New member
לא מתבלבל, אבל אני מאוד מאוד

מקוה שהחמות זו הבעיה שלך. אני מקוה שבשאר את יותר מאושרת. האמנם?

אין כמוני מאושרת ../images/Emo3.gif

למרות שעוד כמה אפסים לחשבון הבנק בהחלט לא היו מזיקים. (ואפסים אחרי לא לפני
) ו"טץ´ ווד"

עציון

New member
תעבירי לי מספר חשבון ואני מאפס אותך

רק בבנק אתה יכול להגיע לאפס.

למעלה