שתי גישות

dory30

Well-known member
כשאבא שלי התלונן בפני סבתא שלי שהבנות מעדיפות את מי שמצטיין בספורט, היא אמרה לו: "אז תצטיין בספורט". כשאמרתי לאמא שלי משהו דומה (באזור גיל 10 או 11) היא אמרה: "עם הזמן, גם הבנות מתבגרות ומסתכלות גם על מי שיש לו שכל". אז, מה הגישה שאתם מאמינים בה יותר? אולי יש דרך הסתכלות שלישית?

AnarchistPhilosopher

Well-known member
כשאבא שלי התלונן בפני סבתא שלי שהבנות מעדיפות את מי שמצטיין בספורט, היא אמרה לו: "אז תצטיין בספורט". כשאמרתי לאמא שלי משהו דומה (באזור גיל 10 או 11) היא אמרה: "עם הזמן, גם הבנות מתבגרות ומסתכלות גם על מי שיש לו שכל". אז, מה הגישה שאתם מאמינים בה יותר? אולי יש דרך הסתכלות שלישית?
תתחיל להרים את הסלע...

סירוניטוש

Active member
זה בדיוק מה שאני אומרת לבנות שלי:
"יופי זה חשוב אבל זה לא הכול...
תפתחו את עצמכן על מנת היות יפות וחכמות
וכך תדעו לבחור נכון את הבן זוג העתידי.

אני אישית לא מסתכלת על יופי חיצוני
האדם שמולי "קורן" מפנים - זו תחושה פנימית.
אין ספק שאם הוא\היא חכם\חכמה זו מעלה גדולה. :giggle:

dory30

Well-known member
זה בדיוק מה שאני אומרת לבנות שלי:
"יופי זה חשוב אבל זה לא הכול...
תפתחו את עצמכן על מנת היות יפות וחכמות
וכך תדעו לבחור נכון את הבן זוג העתידי.
בת דודה שלי חשבה להיות דוגמנית ואפילו "עשתה בוק" בגיל 16. כיום היא כמעט בת 32, אחרי שירות צבאי במצ"ח והתמחות בעריכת דין. היא עובדת במחלקת ההונאה הכלכלית של הרשות לניירות ערך.

dory30

Well-known member
אוסיף גם שסבתא שלי הייתה מורה, הן בחייה המקצועיים והן האישיים. אין אנשי ונשות אשכולות כמוהה יותר כיום. אבא שלי טוען שהוא קיבל, לטוב ולרע- את הפרפקציוניזם ממנה. בנוסף, הוא תמיד חיפש דמויות דומיננטיות שישפיעו על חייו כי מגיל 5 הוא התייתם מאבא שלו.

dory30

Well-known member
ספורט חשוב לבריאות, אבל חוכמה יותר חשובה ובעיקר טוב לב.
אבל תמיד משהו מביניהם מוביל. אפילו אם מישהו ספורטאי טוב וחכם, היכולות לא יהיו שוות.

למעלה