שתי דברים...

שתי דברים...

דבר ראשון, יש כתובת מקוצרת לפורום - http://forums.tapuz.co.il/mtv דבר שני, ב-14 לנובמבר בשעה 21:00 יהיה טקס פרסי הMTV. לחצו כאן בשביל להצביע. (התאריך ישמר בלוח האירועים של הפורום) כמה מהזוכים שלי... הלהקה הטובה ביותר - לינקין פארק (עד כה כל שיר שהוציאו, אהבתי. נכון שהרד הוט צ´ילי פפרס מעולים אבל הם לא הצליחו לרגש אותי כמו בתקופה הקודמת שלהם (לפני שנה או שנתיים...). השיר הכי טוב - hero. היה לי קשה לבחור בינו לבין how you remind me אבל החלטתי שנהנתי ממנו יותר. אמינם זכה אצלי כmale הכי טוב וכ-R&B הכי טוב. the calling הם החדשים הטובים ביותר (best new act), ג´ניפר לופז היא הfemale הכי טובה. מה איתכם?

A V I S

New member
הבחירה שלי

הלהקה- נוד אאוט שיר-whenever wherever זמר-nelly זמרת-jennifer lopez אלבום-pink ר אן בי-alicia keys היפ הופ-nelly זמרת חדשה-avril lavigne דאנס-kyle minough רוק-nickelback הארד רוק-linkin park פופ-pink ההופעה-u2 והאתר-u2

mayjen

New member
יייייוווווו, אמיתי אתה צודק!!!!!!!!

best new act בהחלט מגיע ל- The Calling הם פשוט להקה טובההההההה! הלוואי שיזכו

לי אין כוח לרשום את הכול אבל...

דבר אחד לא הבנתי: למה בסוף הם רשמו best video אם לא מצביעים על זה בכלל?

mandy

New member
תני לי לנחש

את אוהבת רוק ואמינם...! אבל פינק לא תזכה בזמרת הכי טובה ג´ניפר תזכה!!! SHE IS THE

האמת...

שלא איכפת לי שג´ניפר תזכרה העיקר שאמינם יקח איזה פרס לדעת מגיע לו יש לו גם קליפים טובים ולדעתי הוא גם זמר מעולה וRHCP להקה מעולה...

mandy

New member
את מעדיפה

יותר את אמינם של Without me או אמינם של Cleanin´ out my closet?

2PAC4EVER

New member
אם כבר אמינם...מי שבא לו לקרוא

ביקורת מצויינת (ולפי דעתי מקצועית) על The Eminem Show, מוזמנים להיכנס ללינק

אמממ

זה ממש שונה
כי Cleanin´ out my closet זה ממש שיר רציני שאמינם כתב כדי להעביר איזה מסר וWithout me זה שיר שונה מאוד
אני מאוד אוהבת את שתי השירים אבל יש גם שירים של אמינם שאני לא ממש אוהבת.... בעיקרון אני אוהבת יותרCleanin´ out my closet

mandy

New member
אהה

אבל את יודעת למה התכוונתי נכון? לקטע שהוא צוחק על כולם ועושה שטויות בקליפים או כשהוא רציני וכל זה

למעלה