שתי הודעות חשובות מאד

n i v1

New member
שתי הודעות חשובות מאד../images/Emo104.gif

1- פרק ראשון מהעונה השנייה של אנטרפרייז- מוכן להורדה מהיום בלילה. אלא אם כן אתם רוצים לחכות לטלוויזיה. 2- האתר עודכן ויש תמונות מלאס וגאס.

Bajoran Preist

New member
שאלה חשובה מאוד-מאוד

כן, אני מעדיף לחכות לטלוויזיה, אולד-פשיונד שכמוני, ורציתי לשאול אם ערוץ 10 קנה את העונה השנייה ומתי הוא ישדר אותה??? עד אז אנ אצטרך לעצור בעצמי ולא לצפות בהודעות בפורום שעוסקות בעונה השנייה שנכתבו על ידי הקאזאיסטים למיניהם.

n i v1

New member
ערוץ 10 ישדר את העונה ה2

אם היית נכנס לאתר שלי היית יודע את זה כבר ואני לא קאזיסט אני אמיש!

Bajoran Preist

New member
מספר סליחות

קודם כל סליחה לניב על שלא חקרתי את אתרו לעומק המספיק על מנת לקרוא שערוץ עשר קנו את העונה השנייה של אנטרפרייז. דבר שני סליחה לכל האמישים ומשתמשי תוכנות שיתוף הקבצים האחרות למיניהם על שלא הזכרתי אותם. ולבסוף, לאחר פנייה אישית של itstzar, אני מבקש להויע ברבים כי אין לי דבר וחצי דבר נגד קאזאיסטים(ושאר שיתופיים) ואני בעצמי נמנה ביניהם. רק שאין לי כוח כל כך להוריד את אנטרפרייז כרגע, ואני גם מעשיף לראות את זה על מסך הטלוויזיה, וגם אני צריך לתאם את הצפייה שלי בסטאר-טרק עם חבר שלי אחד(Bufreak) ויש עלי כרגע גם לחץ של לימודים וחוץ מזה אני גם רוצה להספיק לראות את כל הסרטים של סטאר לראשונה ומחדש לפני בוא נמסיס, כך שהמסקנה המתבקשת היא שאני אמתין לבוא אנטרפרייז בטלוויזיה. או שאני פשוט עצלן.

n i v1

New member
אני מת על הסרטים

אני אוהב את כולם אחד אחד ואת ששת הראשונים אני אוהב מכל. אני חושב שהם מצויינים וגם יותר ובים מאשר הסדרה עצמה. ראיתי כל אחד מהם הרבה פעמים אבל זה היה מזמן.

The Traveller

New member
אני איתך Bajoran Preist ../images/Emo45.gif

אין כמו המתח והציפיה, במשך כל השבוע, ליום השידור המיועד בטלויזיה. חוץ מזה שאם אראה את כל הפרקים מהקאזא הסידרה תעבור לי מהר מידי, ואני עלול להשאר בלי אף סידרת ST, ממש חלום בלהות.

למעלה