שתי המלצות מוסיקליות חמות מאד 1.עלמה זוהר 2. שולי רנד גם מילים וגם מנגינות
מ משמרותי New member 6/9/08 #1 שתי המלצות מוסיקליות חמות מאד 1.עלמה זוהר 2. שולי רנד גם מילים וגם מנגינות
ת תושב כדור הארץ New member 7/9/08 #2 כמו גם האלבום החדש של הגרד Haggard ההרכב המוזיקאלי הגרמני האהוב עלי אני יודע שאנחנו לא אתר של מטאל אבל הגרד ממש מיוחדים וטובים משלבים מוזיקה סימפונית עשירה במטאל , וכן שירה אופיראיט איכותית עשוי מעולה, שני האלבומים הקודמים ענקיים גם הם
כמו גם האלבום החדש של הגרד Haggard ההרכב המוזיקאלי הגרמני האהוב עלי אני יודע שאנחנו לא אתר של מטאל אבל הגרד ממש מיוחדים וטובים משלבים מוזיקה סימפונית עשירה במטאל , וכן שירה אופיראיט איכותית עשוי מעולה, שני האלבומים הקודמים ענקיים גם הם
ד דקל נור New member 9/9/08 #5 היום בצהריים אמר אחד המגשים ברשת גימל ששולי רנד מזכיר את מאיר ע"ה. זה יפה בעיניי
כ כולם אוהבים את ישראל New member 15/9/08 #6 לדעתי הם הפכים מאיר אריאל היה מאוד חילוני , בשירים שלו שולי רנד בצורה חרדית כזו שניהם שרים על חיפוש דרך, ודברים כאלו אבל הפכים במסרים לדעתי
לדעתי הם הפכים מאיר אריאל היה מאוד חילוני , בשירים שלו שולי רנד בצורה חרדית כזו שניהם שרים על חיפוש דרך, ודברים כאלו אבל הפכים במסרים לדעתי
D dopey_wizard New member 19/9/08 #8 איזה יופי כנראה שאני יאהב את זה ובכלל, אני שמח שמצאתי את הפורום הלילה.. כבר איזה 3 מעגלים ששמתי לב נסגרו לי..
איזה יופי כנראה שאני יאהב את זה ובכלל, אני שמח שמצאתי את הפורום הלילה.. כבר איזה 3 מעגלים ששמתי לב נסגרו לי..