שתי הצעות יעול - אנא תגובת הממונים

פנומן 72

New member
שתי הצעות יעול - אנא תגובת הממונים

הצעה ראשונה - לאפשר קיטלוג של המאמרים בבלוג לתוך נושאים, מה שלא מתאפשר היום. רוב האנשים כותבים בסקאלה רחבה של נושאים, פוליטיקה, רומנטיקה, צרכנות ועוד. הכל נמצא בסדר אחד אחרי השני וזה קצת חבל כי אי אפשר לעקוב אחרי נושא מסוים בצורה נאותה. אפשר לעשות שהתצוגה תהיה בסדר רץ כמו היום אבל עם כותרת קטנה בצד לאיזה "תיקיה" זה שייך ובלחיצה על התיקיה אפשר יהיה לעבור לכל המאמרים שנעשו בנושא הזה. הצעה שניה - לאפשר לבלוגרים ולכל הגולשים להציג בעמוד הראשי או בכל מקום פופולרי באתר סקר מטעם עצמם, בחינם או אפילו בתשלום עם תחום מוגדר של נניח 1000 גולשים, אפשר לתמחר את זה ואפשר אפילו לתגמל את אלה שעונים לסקר כדי למשוך אנשים לענות לסקרים. למשל אני מעונין לכתוב מאמר חשוב ואני רוצה לדעת את דעת הציבור - אני מוכן גם לשלם על זה, נכון להיום אין לי דרך קלה לעשות את זה. אנא שיקולכם.

Bezalel P

New member
ההצעה הראשונה קיימת בדמות המדורים

ניתן לשייך כל רשומה למדור מסוים לפי נושא, ולצפות בבלוג כל פעם רק ברשומות מאותו מדור. לגבי ההצעה השניה, אתה יכול לפרסם סקר בבלוג שלך או בכרטיס האישי שלך.

פנומן 72

New member
תודה על התגובה המהירה

את המדורים ראיתי, תודה. עוד לא ממש חקרתי אני מקווה שזה ייתן מענה למה שרציתי. בנוגע לסקר. להציע למישהו להריץ סקר אמיתי עם תוצאות רציניות בכרטיס האישי שלו או בבלוג שלו, זה בערך כמו להציע למישהו להקים תחנת רדיו משלו במקום לתת לו פינה בקול ישראל. כמה תוצאות אני כבר אקבל, 12 ? 15 ? אני צריך סקר אמיתי, ולא ברור מדוע תפוז אנשים לא מוצא לנכון לאפשר במה כזו, שהרי הפורטל מרוויח בעצמו אם יעשה זאת בתשלום וגם הגולשים ירוויחו. אז אולי לא בעמוד הראשי אבל לפחות בעמוד הראשי של הבלוגיה...

ilankogan

New member
חשבנו כבר בעבר

להוסיף סקרים נבחרים לעמוד הראשי וזה ירד משקולי עומס ועיצוב אך הרעיון עדיין קיים (וזה בהחלט רעיון טוב) ונשקול לשלב אותו במקומות אחרים בעתיד.

עלמה7

New member
לאו דווקא.

בסקר בכרטיס האישי שלי ענו 120 איש. מה שלא ברור לי זה המדגם הסטטיסטי שממנו הם באו - אולי זה אותו אדם מ- 120 מחשבים שונים? אני לא יודעת אם המדגם הזה מייצג את כלל גולשי תפוז או את כלל האנשים שמתעניינים בי עד כדי פתיחת הכרטיס האישי שלי ומענה על הסקר שלי, ועל כן לא ברור לי איזה מסקנות אפשר להוציא ממנו. בלי לפגוע, מי שרוצה סקר רציני צריך לשלם לחברת סקרים שתעשה לו את המדגם ותנתח לו את התוצאות. לא נראה לי שאפשר להפיק תוצאות סיגניפקנטיות מסקר בתפוז.
בכל אופן, וסליחה על ההתערבות.

../images/Emo45.gif אני חושבת שאני אתחיל לעקוב אחרי התגובות

שלך, כמו שדם דם אמר לא משנה על מה את כותבת, זה תמיד נשמע חכם ומבוסס..

sigalitbi

New member
אפרופו הצעת יעול,

כתבתי הצעה דרך בלוג הבית ואפילו לא נעניתי. גם אם ההצעה שלי לא נראית לאף אחד שם בהנהלה, מן הראו לפחות לשלוח תגובה כלשהי לא?

ע ל ו מ ה

New member
../images/Emo45.gif אף אני עודני ממתינה לפחות לאישור קריאה

1. על העשרת ה-alternate text של תגית בכמות הרשומות שתויגו בה בבלוג 2. על הפיכת ה-scrollbars של דפי הבלוגיה שיהיו קצת פחות שקופים (ומן הסתם על עוד אי אילו הצעות שכבר שכחתי
)

Bezalel P

New member
ראיתי את שתי ההצעות.

לגבי התגיות, אני חושב שזה ייצור עומס ויזואלי מיותר, ומכיוון שיש כרגע את האפשרות למיין את התגיות לפי כמות, אני לא רואה את הצורך המיידי ביישום ההצעה. לגבי שקיפות סרגלי הגלילה, אני אבדוק מה אפשר לעשות.

ע ל ו מ ה

New member
תודה ../images/Emo45.gif

סבורה שאין עומס ויזואלי שכן אין שום תצוגה ויזואלית אלא כאשר העכבר עוצר מעל התגית - ואז כשהוא עוצר, עצם הצגת התגית עצמה הוא כבר עומס ויזואלי (שכן התגית נמצאת שום מול עיני). היה עדיף אפילו להסיר את הכפילות ולהשאיר רק את המספר (שאכן נגיש בתצוגת הכמות אבל דורש הקלקה). ו... ברגע שאסיים את איסוף הנתונים לגבי גודל הפונט וכמות הרשומות... תגיע הצעה נוספת (כי עם ריבוי השימוש בתגיות, הגדלים שהותאמו במקור למספרים קטנים, כבר לא מתאימים. הענן שלי כבר מלא תגיות בגודל המקסימלי, כשמספר הרשומות עליהן נע בין 16 לכמעט 40. יש צורך בריווח ההבדלים).

Bezalel P

New member
קראת את ההצעה שלך

אני לא יכול להבטיח שום דבר, אבל נראה מה אפשר לעשות בעניין.

למעלה