שתי יצירות

Cruvi7

New member
שתי יצירות

לא גמורות. קטע ראשון - Winter's Sun. קטע שני - Third Tale. קטע ראשון בנוי:8/9 שתי תיבות, 4/4 שתי תיבות וחזרה, ואז 5/4 כמה פעמים, קטע של 3/4, וחזרה להתחלה. קטע שני בנוי: 4/4 חוץ מתיבה אחת לקראת הסוף שהיא 5/8. הסוף לא משהו. בקטע הראשון - פסנתר, באס, גיטרה(ברקע, רק אקורדים), תופים. בקטע השני - פסנתר ובאס פרטלס. שני הקטעים על מידי.

Cruvi7

New member
ויש לי טעות קטנה...

הקטע שמצורף בהודעה הראשונה הוא Third Tale. הקטע שאני אצרף פה(ולא שמתי שם)הוא Winter's Sun.

RotemAss

New member
שמע,

שמעת פעם איזה שיר של פרימוס? הקצב שלך מוזר ממש כמו שלהם... לא הצלחתי לקלוט אותו ממש..

RotemAss

New member
זוכר אותי?

קודם כל, אני רואה שעשית מה שהצעתי- קטעים שלמים ברגיסטר אחר במקום קפיצות מהירות. עדיין יש קטעים קצת צורמים במעברים אבל זה הרבה יותר יפה

Cruvi7

New member
תודה על הפידבק

איפה יש קטעים? חוץ מבסוף שאני יודע שזה צורם שם. ולגבי פרימוס, אני לא עד כדי כך מטורף. הקטע עם המשקלים הולך ככה: שתי תיבות של 9/8, שתי תיבות של 4/4, שתי תיבות 9/8, שתי תיבות של 4/4, תיבה של 5/4, תיבה של 4/4, שש תיבות של 9/8, קטע וואלס ארוך, ואז חזרה להתחלה. אבל איך הקטעים?

RotemAss

New member
ללא נושא

תראה התוים מסתדרים בסופו של דבר עם התוים שאחריהם, אבל הקפיצה עצמה נשמעת בעייתית...

Cruvi7

New member
טוב, אני לא חזק במעברים....

והקטע עם המשקלים לא זורם מבחינתך?

RotemAss

New member
ואני לא חזק במשקלים...

בכל אופן אהבתי את אלה יותר מהקודם... באיזה תוכנה?

Der-Albert

New member
ובכן

איפה המוזיקה פה בדיוק? הרבה ארפג'ים למיניהם עולים ויורדים לפעמים עם חלוקות מוזרות ולפעמים עם סינקופות תמוהות, הרבה הכפלות משונות, למה בדיוק אני אמור להקשיב וממה בדיוק אני אמור להנות?

onez

New member
אפשר להגיד את זה אחרת...

הצורה שבה אמרת מה שאמרת היתה לא יפה, מותר לך להביע את דעתך ולהציע הצעות לשיפור. ואת כל זה אפשר לעשות בצורה הרבה פחות פוגעת (ככה ההודעה ניראית לי).

meandmeandme

New member
אני נאלץ להסכים..

לפחות לגבי הקטע הראשון... זה פשוט נשמע כאילו זרקתי צלילים אקראיים לתוך תבנית של משקלים ובזה סגרת את הקטע. אי אפשר לעשות ככה. גם הבס מיותר, תשתמש כבר בבס של הפסנתר וזה כבר ישמע יותר אחיד. הקטע השני ששמת קצת יותר מעניין. תוסיף לו כמה שכבות והוא יצא מצויין.

למעלה