שתי מחמאות שקיבלתי ואני לא יודעת

שתי מחמאות שקיבלתי ואני לא יודעת

איך "לאכול" אותן... אתמול סוף סוף הייתי בחופש. הסתובבתי קצת וקניתי מכנסיים ונעליים. סיפרתי למטפלת של הקטנה שלקח לי המון זמן למצוא מכנסיים במידה 40 והיא נדהמה לדעת שזאת המידה שלי כי היא חשבה שאני מידה 36
היום בבוקר - הסעתי חברה לעבודה (עובדת קרוב אלי), התלהבה מהמכנסיים ושאלה אותי מה המידה שלי. לא האמינה שאני מידה 40 כי חשבה שאני מידה ... 36
אני לא נעלבת מהמחמאות האלה, אבל - מידה 36

אלינה12

New member
איזה כיף לך, אצלי חושבים הפוך

חמותי נדהמה שאני מידה 44, כי היא חשבה שאני 50-52 כמוה והפסיקה סוף סוף להציעה לי דברים שלה ללבוש...

galiaS

New member
אני זוכרת אותך מהמפגש במודיעין

אחותי, את מידה 36 ללא ספק.

../images/Emo51.gif לכן - שאלתי גם חברה בעבודה

והיא התחילה לצעוק עלי שאני לא נורמלית וכו' וכו'.אז עכשיו בכלל מתחשק לי ללכת לקנות עוד כמה זוגות מכנסיים...

ברור שזאת מחמאה - אני חשבתי שיש

כאן הגזמה קלה... אבל התגובות כאן + תגובות אחרות גרמו לי להבין שצריך אפילו להנות מהמחמאה הזאת

טיפוטף

New member
בטח שזו מחמאה. ודרך אגב, גם אצלי כך

כשאני מבקשת מידה 40 בחנויות, המוכרות חושבות שהשתגעתי. לא ראיתי אותך, לא הייתי במפגשים. את בוודאי גבוהה? כי לפעמים, נשים שנמוכות ממני בהרבה, חושבות שאני מידה 36. אבל עם הגובה שלי, על מנת להיות מידה 36, הייתי צריכה להיות רזה כמו מעיין קרת בתקופת האנורקסיה. זה כמו עם הנעליים. מידה 41 שלי נשמעת ענקית, אבל מה לעשות, זה בא עם הגובה... והכי חשוב, תתחדשי... איזה מכנסיים אלה? גם לי חסר!

למעלה