שתי סדרות חדשות בערוץ:

gadgad0

New member
שתי סדרות חדשות בערוץ:

No Angels - סדרת דרמה קומית בריטית של צ'אנל 4 משנת 2004. מעין "סקס והעיר הגדולה" עם ארבע אחיות בית חולים. עשרה פרקים בעונה הראשונה, שמונה פרקים בעונה השניה ושמונה בעונה השלישית. החל מ-13 בנובמבר. Suburban Shootout ("סקס, רובים ופרברים") - סדרת דרמה קומית בריטית (8 פרקים בעונה הראשונה, עונה שניה בדרך) מ-2006 על עיירה הנשלטת בידי כנופיית נשים אלימה. החל מ-15 בנובמבר. שתי סדרות עשויות היטב, נחמדות, אך לא מעבר לזה.

gadgad0

New member
ראיתי שלושה פרקים מהעונה הראשונה

של NO ANGELS ודי השתעממתי (הישג נדיר, בהתחשב בעובדה שלפחות שלושת-רבעי מהזמן שם מוקדש לדיבורים על סקס). הסדרה השניה קצת יותר מעניינת ומיוחדת (ראיתי את הפרק הראשון וחצי מהשני). אין בסדרות האלה, שעשויות במקצועיות ואינן מהוות עלבון לאינטליגנציה, שום דבר מעבר לזה. העניינים קצת נדושים שם. זאת אומרת, נחמד לפהק מול מישהי שמדברת על הלחות הווגינלית שלה (ב-NO ANGELS), אבל פתאום התחלתי מוצא את עצמי חושב על רשימת הקניות בסופר - וזה כבר יותר מדי... זה בניגוד, אגב, ל-"החיים על מארס" שהחלה בערוץ אקסטרא הוט השם-ייקום-דמו, שכל רגע של צפייה בה הוא עונג צרוף. הרבה יותר טוב מהלחות הווגינלית של ההיא מ-NO ANGELS.

עזוב דיבורים.. איך הן נראות? טוב?

במחשבה שניה אתה מתגרה גם מדליה איציק אז עזוב....
זה המקום גם להביע מחאה על חוסר החן בנשים של BIG LOVE

gilriv

New member
נראה לי השני טוב מאוד

-זה על נשים שמאסו משיגרת חייהם והולכות לרצוח >זה נראה לי שבSHOWTIME בדקסטר זה קיבל השראה מוקדמת
אני התענינתי בזה בTV.COM ואני שם על -סקס רובים ופרברים }, הסידרה הזות מרשת אוקסג'ן למשפחה

gadgad0

New member
תשפוט בעצמך:

בסקאלה שבין אשתו של בוראט ל-Rhona Mitra (שהפציעה אלינו שוב השבוע בניפ/טאק), הייתי מדרג אותן היכן שהוא בסביבות ליגה א' צפון.

gilriv

New member
ממתוך איזה תמונה לקוחה זות

ומה שם הסידרה שאתה נותן לי עכשיו >אני עושה את זה לפי הסדרות ששות לראות לא לפי החתיכות

ההודית בתמונה זו סנגיטה מהסידרה מוז

ומי זו אותה Rhona Mitra? תביא תמונה טובה ותחסוך לי את החיפוש

gadgad0

New member
אני ואתה לא נגיע אף פעם להסכמה

בנוגע לנשים. בקיצור, הנה תמונה של מישהי לטעמך. אורית פוקס. במאמר מוסגר אומר רק שאת הפלסטיקאים שעבדו עליה צריך להעמיד למשפט על-פי החוק לעשיית דין בנאצים ובעוזריהם.

אני לא בטוח,לדעתי זה טבעי

מישהו אמר לי שבסרט האחרון של אסקימו היא מורידה הכל ... תפסתי את אחד השידורים ביס וזה נראה 100% טבעי.

../images/Emo11.gif

אתה ראית אותה עירומה שאתה מדבר? אי אפשר לומר על כל בחורה עם חזה גדול שהוא לא טבעי. הייתי מביא לך דוגמא לכאן בפורום רק שזה כבר מוגזם מידי

gadgad0

New member
1,300 סמ"ק (וזה לא מנוע של סובארו)

- זה נפח הסיליקון שהיה בפרונט של גברת פוקס (לפני שהקטינה קצת). וגם לשפתיים הכניסו קצת. שישה - שבעה ניתוחים עברה (לא כולל תיקונים). את כל זה אני יודע כי אדון גוגל אמר לי (ויגיד גם לך, אם תשאל אותו יפה).

gilriv

New member
יאללה גד יא פמינסט לך לראות לסביו

ישנן בנות עם שחקניות שוות וכוסיות אחד אחד אני יגיד לכה מי היא לסבית אמיתית שם >לא כולם לסביות !הם משחקות לסביות ? ,אתה חושב שג'ימנה ברגע שתשחק שם תיהיה לסבית -נראה קודם הם יתנו לה צסינה שבו היא צריכה לזיין או תוריד כבר משהו

למעלה