שתי סוכריות טופי

מצב
הנושא נעול.

רחל5

New member
שתי סוכריות טופי

שתי סוכריות טופי
הגעתי היום לקלפי, הצבעתי, וכשקיבלתי את תעודת הזהות שלי בחזרה, היתה מונחת עליה סוכריה. יו"ר הקלפי הסבירה לי שהם החליטו לתת סוכריה לכל מצביע 50, ואני המצביעה מספר 350. אתן קולטות? סיכוי של 1:50, וזו הייתי אני! חזרתי לבית הורי (כן, אחרי תשע שנות נישואין אני עדיין רשומה במשרד הפנים בכתובת של הורי), סיפרתי זאת לאבא שלי, ובהפתעה הוא סיפר לי שגם הוא קיבל סוכריה באותה קלפי! כדי להפריך את ההשערה שכולם קיבלו סוכריה, מתברר שאמא שלי לא קיבלה. סיכוי של 1:2500 שגם אני וגם אבא שלי נהיה המצביע ה- 50, נכון? אלוקים שלי. אם צריך לקרות לי עוד משהו שהסיכויים לו הם 1:2500, אני מתכוונת למשהו ברמת חשיבות של שתי סוכריות טופי, אז אני מוותרת על הסוכריות, ומבקשת שזה יהיה הריון ספונטאני. בסדר? - רחל - (שקיבלה היום מחזור אחרי איחור קל, ודוקא בחודש שבעלה היה בחו"ל בזמן הביוץ...)

איזו הודעה מקסימה, רחל, כדרכך

שתי סוכריות טופי
הגעתי היום לקלפי, הצבעתי, וכשקיבלתי את תעודת הזהות שלי בחזרה, היתה מונחת עליה סוכריה. יו"ר הקלפי הסבירה לי שהם החליטו לתת סוכריה לכל מצביע 50, ואני המצביעה מספר 350. אתן קולטות? סיכוי של 1:50, וזו הייתי אני! חזרתי לבית הורי (כן, אחרי תשע שנות נישואין אני עדיין רשומה במשרד הפנים בכתובת של הורי), סיפרתי זאת לאבא שלי, ובהפתעה הוא סיפר לי שגם הוא קיבל סוכריה באותה קלפי! כדי להפריך את ההשערה שכולם קיבלו סוכריה, מתברר שאמא שלי לא קיבלה. סיכוי של 1:2500 שגם אני וגם אבא שלי נהיה המצביע ה- 50, נכון? אלוקים שלי. אם צריך לקרות לי עוד משהו שהסיכויים לו הם 1:2500, אני מתכוונת למשהו ברמת חשיבות של שתי סוכריות טופי, אז אני מוותרת על הסוכריות, ומבקשת שזה יהיה הריון ספונטאני. בסדר? - רחל - (שקיבלה היום מחזור אחרי איחור קל, ודוקא בחודש שבעלה היה בחו"ל בזמן הביוץ...)
איזו הודעה מקסימה, רחל, כדרכך
כל כך נוגעת, כל כך רגישה, מלאת הומור, תקווה ואמונה. מאוד ריגשת אותי. אז ה
הגיעה, כצפוי, וכן, זה באמת מעט פאתטי לצפות למשהו כאשר את יודעת בדיוק מה איפה היו הנפשות הפועלות בעת הביוץ שלך
, אבל כנראה שאנחנו אופטימיות חסרות תקנה, וטוב שככה. שמחתי לקרוא (בתשובתך לשני) שהשלב הלוטאלי שלך התארך במעט, גם בלי שלקחת איקקלומין. לדעתי הצנועה יש לתרופה הזו השפעה ממושכת יותר מהחודש בו היא נלקחת, (ולכן יש נשים שנקלטות דווקא בחודש הפסקה בין טיפולים) וייתכן שזו הסיבה. אם אני זוכרת נכון, החודש הזה אתם מתחילים טיפול ראשון של איקקלומין, הזרעה (ובדיקת זרע בהזדמנות החגיגית) וכוריגון לתמיכה. נא לוודא שוב ושוב שהאיש לא יהיה בשומקום רחוק בזמן הקריטי
. אז שיהיה בהצלחה רבה רחל! אצבעותי מוחזקות חזק חזק!

מצב
הנושא נעול.
למעלה